FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Panduru, reacție incredibilă despre revenirea lui Rusescu la FCSB: "Practic ai adus o băbăciune, sperietoare pentru Coman, Moruţan, Tănase, Gnohere!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 09:24

Raul Rusescu, 30 de ani, a ajuns la un acord cu FCSB, iar atacantul este la un pas de a reveni la echipa roș-albastră. (Vezi aici detalii)

Basarab Panduru, fost jucător la Steaua, a vorbit despre revenirea în Liga 1 a lui Rusescu și l-a criticat dur pe Gigi Becali pentru că spus că jucătorul este adus doar ca să-i motiveze pe ceilalți jucători de la FCSB.

"Nu este cea mai bună revenire. L-ai făcut băbăciune și sperietoare. Astea nu sunt cele mai potrivite cuvinte. Practic ai adus o băbăciune sperietoare, ca să îi sperii pe Coman, pe Moruţan, pe Tănase, pe Gnohere. Bine, pe Gnohere nu îl sperii. Trebuie să iei o sperietoare mai mare ca să îl sperii pe Gnohere, şi mai fioroasă. Dar speri ca pe ceilalţi să îi sperie Rusescu.

Eu mă gândesc că ai luat un jucător care să vină să joace, să te ajute. Pentru că nu cred că e o mare problemă. Am văzut jucători care nu au jucat doi ani de zile şi au venit şi au fost golgheteri la noi. Deci nu e vreo mare problemă că Rusescu nu a jucat un an de zile. Adică nu avem jucători care acum un an au marcat goluri în Europa League contra lui Villarreal. Şi de la Osmanli, nu de la Beşiktas. Cred că l-ai adus să dea goluri, să joace fotbal. Nu să fie sperietoare", a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

"Eu de exemplu acum aduc doi atacanți. Dar știți de ce îi aduc? Eu nu-i aduc ca să joace. Pe mine mă costă 6-7 sute de mii. Eu îi aduc să le creez concurență lui Coman și lui Tănase, care se vor culca la 10 seara pentru că le vor sfârâi călcâiele, nu vor mai sta până la 3. Asta e metoda mea să-i pun la punct. Atât mă costă să-i educ. Eu îi iau mai mult pentru concurență. Coman și Tănase pot juca"Gigi Becali, pe 2 august

Citește și:  Rusescu, luat tare înainte de a ajunge la FCSB: "Băiatul ăsta nu are niciun joc! Să nu avem așteptări de la el"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 August 2018, 13:48

Ce imi plac sportivii astia gen Ilie Dumitrescu sau Panduru care au fost interlopi ca fotbalisti cu anturaje din comunicatele MAI si acum sunt sfatosi

spinoza
spinoza  •  04 August 2018, 11:40

Are dreptate Pandi!

107808216804472
Ion Stancu  •  04 August 2018, 10:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează