FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Panserraikos, penultimul loc în Grecia, l-a ofertat pe Marius Niculae » Dinamo e mama răniţilor

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2011 00:00

Încă un "cîine" pleacă să se lupte pentru evitarea retrogradării

Fotbaliştii lui Dinamo sînt ţinta cluburilor din Europa aflate la ananghie. După Andrei Cristea, vîndut ca să o salveze pe Karlsruhe (locul 16 în divizia secundă germană), Marius Niculae e chemat în Grecia, la Panserraikos, penultima poziţie în prima ligă!

Dragan Kokotovici, managerul elenilor, e cel care insistă pentru atacantul de 29 de ani, despre care crede că-i omul potrivit să rezolve problema ofensivă. În 18 etape, cei de la Panserraikos au marcat de doar 16 ori, una dintre reuşite purtînd semnătura fostului vîrf de la Urziceni, Maurice Dale.

Grecii îi oferă lui Marius un salariu de 24.000 de euro pe lună, similar cu cel încasat la Dinamo în 2010, iar clubul din Ştefan cel Mare s-ar alege cu 200.000 de euro din această tranzacţie.


4 goluri a marcat Niculae în 20 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile

2 români au mai evoluat la Panserraikos: Marius Baciu şi Vali Badea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  18 Ianuarie 2011, 19:30

Sa vinda tot ce pot ca au resurse. Nemtii aduc la nationala jucatori de 18 ani si la Dinamo nu poti juca daca ai 22-23 de ani ca esti prea crud. Andone si cu Jovani, papusarul din umbra, vor lua titlul. De cei mai diletanti din divizia A. "Asteptam sa mai vina 2-3 jucatori". Vin sa joace gratis? Cine mai vine la Dinamo? Ati distrus un simbol al fotbalului romanesc.

kosmyn93
kosmyn93  •  18 Ianuarie 2011, 13:16

echipa potrivita si pe masura lui sageata!,hai,lasane ca incurci lume !

kosmyn93
kosmyn93  •  18 Ianuarie 2011, 13:15

echipa potrivita si pe masura lui sageata!,hai,lasane ca incurci lume !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează