FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Pantilimon, coleg cu Deac şi Raul? » Vînat de Schalke!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 decembrie 2010 00:00

Costel Pantilimon e primul pe lista lui Felix Magath, care ţine să-l aducă pe "Gulliver" la Schalke 04, echipa ce l-a transferat în vară şi pe clujeanul Ciprian Deac.

Mai mult, tranzacţia s-ar putea perfecta în condiţii de urgenţă, imediat după ce titularul postului de portar la Schalke, Neuer, va semna cu Manchester. Negocierile dintre nemţi şi englezi sînt avansate, iar şefii "minerilor" caută febrili o soluţie.

Preţul pe care Timişoara îl solicită, 3 milioane de euro plus TVA, nu e unul imposibil pentru Schalke 04. Mai ales că pentru Neuer ar urma să încaseze nu mai puţin de 25 de milioane de euro, sumă vehiculată în Germania. Pantilimon a mai fost monitorizat de Arsenal, Inter Milano, Sunderland şi Juventus, iar LPF şi FRF l-au declarat, zilele trecute, portarul anului în România.

"Nu este echipă mai presus de Poli în România la ora actuală. Dacă ar fi să plec de la Timişoara, aş pleca doar afară. Mi-aş dori să joc la orice grupare de valoare şi cu putere din Europa"
Costel Pantilimon, portar Poli

120.000 de euro pe an cîştigă Pantilimon la Timişoara

1.440 de minute a apărat Panti în turul campionatului

9 prezenţe la echipa naţională a strîns "Gulliver"

3 milioane de euro este suma minimă de transfer pentru Pantilimon

Deac a costat tot 3 milioane
La Schalke evoluează din vară şi Ciprian Deac. Nemţii au plătit 3 milioane de euro CFR-ului pentru serviciile mijlocaşului de 24 de ani. Deac nu a convins încă în Germania, reuşind să bifeze pentru Schalke doar 46 de minute în Bundesliga şi 59 în Liga Campionilor. Jucătorul a acuzat însă modul de lucru complet diferit de cel din România şi a găsit înţelegere la Magath, care intenţionează să-i dea mai multe şanse în partea a doua a sezonului.

Contra la Sportul
Fostul antrenor al timişorenilor, Cosmin Contra, este dorit de Vasile Şiman pe banca tehnică a Sportului Studenţesc. "Guriţă" a confirmat discuţiile cu Şiman, dar nu s-a decis deocamdată dacă va accepta sau nu oferta. "Nu ştiu ce voi face. Acum sînt în vacanţă cu familia, vreau să mă liniştesc pentru că am avut o perioadă stresantă în ultimele luni şi apoi o să vad ce voi face pe mai departe", a spus Contra, care şi-ar putea continua la Sportul şi cariera de jucător.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
costyzzz
costyzzz  •  23 Decembrie 2010, 23:02

Un nou site de sport!Intrati pe websport (dati unde scrie Home-WebSport).Intrati pe acest site si comentati site-ul.Eu singur am facut acest site si nu am experienta.Spuneti-mi ce ar trebui sa mai adaug.Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre site bagati id-ul meu:costin_daniel98.Va astept!!!

gaby_blion
gaby_blion  •  23 Decembrie 2010, 18:10

pantilimon e un portar foarte valoros, eu personal cred ca valoreaza mult mai mult de 3 mil...in momentul de fata romania are 6 portari foarte valorosi: pantilimon, lung jr, tatarusanu, borbescu, coman, lobont! toti au valoare pt shalke

claustrofobus
claustrofobus  •  23 Decembrie 2010, 16:46

daca panti pleaca la shalke atunci tatarusanu ar trebui sa plece la real madrid in locul lui casillas. pantru ca nu-i asa conform gsp tatarusanu este cu o clasamai bun decat pantilimon. ori gsp are dreptate si tatarusanu pleca la real madrid ori sunt niste idioti si panti este de fapt cel mai bun portar din romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează