FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - TIMIŞOARA 1-3

Pantilimon: "Nu mai ţin minte ce a fost la Craiova!"

Articol de - Publicat duminica, 14 septembrie 2008 00:00

În minutul 42 al meciului de la Craiova, la o minge înaltă, Pantilimon s-a lovit cap în cap cu Florin Costea. Portarul bănăţenilor a încercat să reia partida însă, în debutul părţii secunde, şi-a pierdut cunoştinţa, fiind luat imediat în primire de medici. După un control de 20 de minute în ambulanţă, Pantilimon a fost transportat la spital pentru analize amănunţite.

"Nu mai ţin minte ce a fost la Craiova, ştiu din ce mi s-a povestit. Nu mai ştiu cînd am plecat de la stadion, ţin minte doar lucruri din prima repriză. Mă bucur de victorie, dar de meci nu ştiu să vă spun mare lucru pentru că nu-mi amintesc", a spus Pantilimon

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
 •  14 Septembrie 2008, 12:44

io cred ca mama sa a facut un accident genetic dintro scula neagra si ai iesit tu insa trebuie sa te cdredem ca tu saracu nai nici o vina lasaneeeeeeee

 •  14 Septembrie 2008, 12:25

pantilimon e cu mult peste ratatul ala de tatarusanu.ati vazut ce goluri a luat? poate cu el in poarta ne calificam la tineret.sandoi cam esti si u varza.

 •  14 Septembrie 2008, 11:14

panti e un portar norocos, a fost titluar la cele 4 victorii ale noastre (a luat un singur gol, la greseala lui Bonfim de la Buzau). Speram sa revii cit mai repede in poarta, avem nevoie de tine! Forza Viola!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează