FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Pantilimon pleacă pentru 3,5 milioane de euro în Anglia sau în Italia!

Conducerea lui Poli îl va ceda pe Costel Pantilimon în schimbul a 3,5 milioane de euro
Conducerea lui Poli îl va ceda pe Costel Pantilimon în schimbul a 3,5 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 12:11

După retrogradarea echipei, Timişoara e mai ocupată decît un tribunal la capitolul divorţuri. Portarul Costel Pantilimon a absentat de la antrenamentul de ieri, el fiind învoit de Dusan Uhrin. Motivul? "Pentru a rezolva nişte probleme personale. Nu e nimic nou...", au explicat oficialii bănăţeni.


În realitate, Pantilimon a fost la Bucureşti pentru a discuta cu patronul Marian Iancu şi impresarul său Ioan Timofte condiţiile despărţirii de Poli. Timofte are deja propuneri extrem de avantajoase din Italia şi Anglia şi a cerut mandat pentru a-l vinde pe internaţionalul român pentru 3,5 milioane de euro! "Clubul şi-a exprimat opţiunea în cazul său, nu sîntem presaţi de nimic şi nici nu vrem să facem o licitaţie. De aceea impresarul său a primit mandat cu pretenţiile noastre, e o sumă fixă, cine e interesat, poate să-l cumpere pe Pantilimon", a explicat patronul Marian Iancu.


În plus, oficialii celor de la West Bromwich Albion au anunţat în presa din Albion că nu se grăbesc să transfere un portar din Premier League. "Sînt foarte mulţi portari de calitate în campionatele din Europa, iar unul din ei este tentant pentru noi. Am păstrat legătura în ultima vreme", au explicat oficialii lui WBA pentru presa engleză.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ultraviola
ultraviola  •  31 Iulie 2011, 11:34

e un portar tanar si valoros merita pe deplin bani astai cine il va lua nu ii va parea rau veti vedea ! dute afara ai Steaua nu are fata pt un asa portar !

gyx4u
gyx4u  •  22 Iulie 2011, 22:13

Anglia sau Italia?Asa se vorbeste mereu si se ajunge prin Rusia sau tarile arabe :)

siliu
siliu  •  22 Iulie 2011, 12:36

este un portar foarte bun si eu zic ca merita bani astia la ce portari se vad in afara si pe ce sume si nu sunt chiar asa de mare valoare mare,sincer m-as bucura sa ajunga in anglia ii sar potrivi campionatu de acolo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează