FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Paraschiv îi bate obrazul lui Dorinel: "Trebuia să vină să ne privim în ochi şi să stabilim situaţia mea"

Paraschiv e dezamăgit de atitudinea lui Dorinel Munteanu
Paraschiv e dezamăgit de atitudinea lui Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 19 iunie 2012 16:10

Atacantul Oţelului, Gabi Paraschiv (34 de ani), spune că va juca pentru echipa a doua, însă este dezamăgit de atitudinea lui Dorinel Munteanu în ceea ce-l priveşte.

- Gabi, puţini se aşteptau să te desparţi de Oţelul...
- Păi, nu m-am despărţit, eu mai am contract un an şi jumătate. Am înţeles că nu mai fac parte din planurile primei echipe.

- Cum s-a întamplat totul?
- M-am antrenat cu restul băieţilor pînă acum cîteva zile, cînd s-a afişat foaia cu lotul. Nu m-am regăsit printre acele nume şi mi-am dat seama că nu mai sînt dorit, dar nu am reacţionat urît. Dacă aceasta este dorinţa antrenorului, eu o respect. Preparatorul fizic mi-a lăsat un program de antrenament pe care îl respect cu stricteţe, separat.

- Nu ai vorbit direct cu Dorinel?
- Nu, nu mi-a spus nimic şi asta m-a deranjat cel mai mult. Într-un fotbal sănătos, cred că ar fi trebuit să vină la mine, să ne strîngem mîna, să ne privim în ochi şi să stabilim situaţia mea. Nu s-a întîmplat aşa, dar asta e viaţa! Mă încearcă un sentiment de frustrare, dar dragoste cu sila nu se poate.

- S-a tot vorbit de un conflict al tău cu antrenorul...
- Au fost cîteva discuţii în contradictoriu, e adevărat. Cu toate acestea, mereu a fost vorba de un respect reciproc, nu m-a marginalizat pînă acum pentru că relaţia noastră a fost exclusiv fotbalistică.

- Ai lua în considerare o eventuală ofertă de transfer?
-Cu siguranţă aş accepta, dacă ar fi bine şi pentru club. Mă simt minunat la Galaţi şi nu vreau să fac vreun rău echipei. Dacă oficialii s-ar înţelege cu o altă echipă pentru un transfer al meu, din partea mea ar fi în regulă. Se pare că nu mai am viitor aici şi vreau să joc.

"Singurul meu reproş este că domnul Munteanu nu mi-a zis în faţă că nu mai intru în planurile lui. Vreau să rămîn în relaţii bune cu toată lumea. Mă voi prezenta pe 25 iunie la reunirea echipei a doua" - Gabi Paraschiv, atacant Oţelul

23 de meciuri şi 2 goluri a reuşit Paraschiv în sezonul 2011-2012

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  19 Iunie 2012, 16:06

*asa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează