FOTBAL  »  Superliga  »  S-A ACCIDENTAT GOLGHETERUL

Paraschiv: "Mă doare enorm că nu pot fi pe teren la meciul cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2008 00:00

Cãpitanul echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Paraschiv, a ajuns de sîmbãtã la o clinicã din Belgrad, sperînd cã va mai putea juca în acest an. Paraschiv a ieşit accidentat în prima reprizã a meciului de vineri cu Steaua (scor 2-0), iar verdictul medicilor a fost rupturã muscularã la piciorul drept.

"Mã doare enorm cã nu pot fi pe teren la meciul cu Dinamo. Îmi reproşez continuu ce am fãcut la acea fazã, puteam sã o dau simplu în tribunã în loc sã dau cu cãlcîiul. Acum sunt la Belgrad şi sper sã pot reveni repede pe teren.

În mod normal, dacã nu aş face nimic, ar trebui sã stau cam o lunã şi jumãtate pe margine, adicã s-ar duce tot sezonul. Însã, aici la Belgrad au ultima tehnologie în domeniu pentru astfel de accidentãri şi mi-au spus cã sunt şanse ca în douã sãptãmâni sã pot juca", a declarat Paraschiv pentru gsp.ro.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (13)
 •  22 Octombrie 2008, 19:14

o sa luati 3 bucati de la dinamo! muie OTELU ! HAI CFR CLUJ!TODEAUNA ADEALUL II FRUNTEA!!!!!!!

 •  22 Octombrie 2008, 13:19

nici pe departe OTELUL nu vine ca mielul la taiat.echipa joaca bine si avem sanse.am mai batut in groapa.nu este de mana a 2-a o echipa ca Otelul.

 •  21 Octombrie 2008, 09:33

dinamovisti, dormiti linistiti, punctele voastre sunt in siguranta la noi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează