FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - DINAMO, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Parcare cu plată » "Cîinii" nu-şi mai pot lăsa maşinile gratis la club

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2010 00:00

Dinamoviştii nu-şi mai pot lăsa gratis maşinile în faţa vestiarelor, fiind nevoiţi să plătească 100 de lei lunar pentru a avea acces în complexul sportiv.

Criza îi loveşte pe dinamovişti din toate părţile. Pînă în această vară, fotbaliştii, antrenorii şi cei care veneau cu treabă în complexul din Ştefan cel Mare îşi puteau parca fără probleme maşinile.

Pentru fotbalişti şi ceilalţi sportivi era totul gratis, însă în momentul în care a început noul sezon, Marius Niculae şi compania au constatat că trebuie să plătească un abonament lunar în valoare de 100 de lei pentru a-şi putea parca maşinile în locul special amenajat din faţa vestiarelor. Decizia vine de la MAI, proprietarul complexului din Ştefan cel Mare, iar "cîinii" susţin că ideea a fost a Elisabetei Lipă, preşedintele CS Dinamo.

Fotbaliştii au preferat să-şi facă abonament lunar, deşi ar fi putut să achite doar pentru timpul petrecut la antrenamente. O oră de staţionare este taxată cu 1 leu, sumă pentru care se primeşte şi chitanţă!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
vandersaar
vandersaar  •  22 Octombrie 2010, 10:47

halal parcare.. nu cred ca intra toata colectia de masini a lui Beckam sau C.Ronaldo7 :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează