FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Pariul lui Gigi Becali a fost transferat de Oţelul!

Liviu Bajenaru va juca la Oţelul
Liviu Bajenaru va juca la Oţelul

Articol de - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 12:01

Dorit de tehnicianul Dorinel Munteanu încă din perioada cînd evolua în tricoul Gloriei Bistriţa, Liviu Băjenaru, în vîrstă de 29 de ani,  va semna un precontract cu Oţelul, urmînd ca înţelegerea oficială să fie parafată în momentul în care gălăţenilor le va fi ridicată interdicţia de a efectua transferuri. Mijlocaşul va ajunge în cursul de astăzi în cantonamentul formaţiei oţelare ce se desfăşoară în Heelsum, Olanda.

Băjenaru s-a transferat în anul 2011 la Steaua la insistenţele patronului Gigi Becali, însă nu a reuşit să impresioneze, iar apoi a fost cedat la Astra Ploieşti, unde evoluat în sezonul trecut în 24 de partide, fiind unul din titularii constanţi ai prahovenilor. La Oţelul,  va sosi din postura de jucător liber de contract după ce oficialii Astrei au renunţat la serviciile fotbalistului cotat la 500.000 € de către portalul german transfermarkt.de.

Amical cu Standard Liege
Oţelul Galaţi va disputa mîine prima partidă de verificare din această vară în compania formaţiei de liga a IV-a din Germania, Fortuna Koln. În cantonamentul din Olanda, gălăţenii au mai programat, pînă în acest moment, alte 3 jocuri de verificare : 5 iulie - Al Faisaly (Iordan), 7 iulie – Waasland Beveren (Belgia) şi 13 iulie - Standard Liege (Belgia).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează