FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

Paszkany: "E sigur, Mandorlini va fi pe banca tehnică la meciul cu Basel"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Finanţatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a lămurit problema înlocuirii antrenorului Andrea Mandorlini, ca urmare a rezultatelor din ultimele etape. Paszkany a precizat că nu se pune problema demiterii tehnicianului italian până la meciul cu FC Basel, din Liga Campionilor.

"Ceea ce se întâmplă în momentul de faţă este o necunoscută, nu îmi pot explica... Trebuie să analizăm şi să gândim care sunt soluţiile ce trebuie aplicate. V-aş minţi dacă aş spune că nu există posibilitatea înlocuirii lui Mandorlini, însă acesta nu este singurul vinovat de punctele pierdute în ultimele etape", a spus Paszkany, conform Mediafax.

"Totuşi, un lucru este sigur, Mandorlini va fi pe banca tehnică la meciul cu Basel. Cine ar schimba antrenorul înainte de un astfel de meci ar fi iresponsabil", a mai afirmat Arpad Paszkany.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
elsopotyi
elsopotyi  •  12 Septembrie 2010, 16:36

E TRIST CE SE INTANPLA LA CFR.MA DOARE CA INAINTE DE MECURI DIN LIGA E DEZASTRU LA CFR, SPRE BUCURIA CELOR CARE URASC CFR.CRED CA MANDORLINI NU MAI POATE SALVA ECHIPA, TREBUI UN ANTRENOR NOU SI MASURI DRASTICE CARE NU VOR FOTBAL CI NUMAI BANI LUI ARPI.MAI BINE IN DIVIZIA B DE CAT ACEASTA RUSINE PRIN CARE TRECE CFR CU UN LOT VALOROS.

sakti33
sakti33  •  11 Septembrie 2010, 20:06

poate ca va fi pe banca tehnica in calitate de broscar loser ca oricum kfr pierde

mixy
mixy  •  11 Septembrie 2010, 19:36

Dap. Tine-l pe banca pana ne baga in C

Vezi toate comentariile (11)
Comentează