FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paszkany îşi continuă războiul cu Balaj: ”Să fie anchetat!”

Balaj e acuzat că a distrus meciul CFR-ului cu Pandurii, scor 1-2
Balaj e acuzat că a distrus meciul CFR-ului cu Pandurii, scor 1-2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 21:44

Patronul CFR-ului a făcut dezvăluiri despre firmele băimăreanului, care ar avea datorii de milioane de euro la bugetul statului, dar are un trai foarte bun.

La două zile distanţă de la înfrîngerea cu Pandurii (1-2), Arpad Paszkany a transformat disputa cu Cristi Balaj într-o vendetă personală.

"Cu siguranţă, ne vom continua demersul la UEFA cu un memoriu. Pe mine nu mă interesează ce fac arbitrii, dar cînd unul mă calcă sistematic în picioare, atunci mă interesez direct despre situaţia sa. Să vă spun ceva în premieră. N-ar fi rău ca organele statului să se intereseze de situaţia financiară a lui Balaj, care trăieşte pe picior mare, deşi firmele în care e acţionar au datorii de milioane de euro la stat. Nu am cunoştinţă de unde vin banii, pentru că n-am dovezi. Dar prietenii lui, care s-au îndepărtat de el din cauza caracterului său, au vorbit despre traiul său foarte bun", a spus Paszkany la emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport.

Balaj a fost acuzat de finanţatorul vişiniilor că nu a acordat două lovituri de pedeapsă pentru echipa sa la Tg. Jiu şi că a avut o manieră de arbitraj părtinitoare. Arbitrul băimărean a refuzat să-i ofere o replică lui Paszkany.

Era "omul CFR-ului"
În sezonul trecut, Cristi Balaj a fost acuzat de Gigi Becali că ar fi luat 500.000 de euro de la CFR pentru a-i falicita al treilea titlu din istorie. Becali a izbucnit după remiza Steaua - CFR (1-1), din tur. "Balaj e un arbitru şmecher, cu talent. N-a putut să fure acum cu talent pentru că a făcut-o pe faţă. E cel mai ipocrit şi cel mai nenorocit arbitru. Şi-a bătut joc de noi", a tunat Gigi, care l-a jignit apoi pe băimărean după înfrîngerea de la Tg. Mureş (0-1): "Balaj e un nenorocit! Javra naibii! Să mă dea în judecată, tot jagardea e! N-o să-l las pe ăsta toată viaţa mea".

"M-am săturat de arbitraje cu două măsuri, pentru unii mumă, iar pentru alţii ciumă. Să stea toţi liniştiţi, să nu mai moară de grija CFR-ului, ne luptăm în continuare la titlu" (Arpad Paszkany, patron CFR)

"Balaj s-a spălat de păcate. E mare arbitru. Anunţ CCA că poate să arbitreze din nou Steaua" (Gigi Becali, patron Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Septembrie 2012, 08:50

Balaj asta face parte din *sistem* .Acelasi ce a functionat pe vremea comunismului si care a impins in sus echipele bucurestene. Doi jucatori eliminati ,doua lovituri de pedeapsa ,Andone trimis in tribuna si mai ce ? Cum sa mai lupti in atari conditii? Cum se face ca in Ch League CFR castiga totul in fata unor echipe superioare celor romanesti si in cel intern are probleme? Imi aduc aminte si de prima repriza a meciului U =Dinamo cu acel penalty inventat pentru bucuresteni .Nici nu m=am mai uitat la cea de=a doua . Ma miticilor nu va este rusine ? Cat despre Balaj ...o jigodie.

lonley
lonley  •  27 Septembrie 2012, 07:07

Este frustrant pentru arpi sa cumpere arbitri si sa constate ca nu sunt in stare sa inscrie si goluri pentru CeFuRa THE BLATISTII din gruia CeFuRa THE BLATISTII DIN GRUIA = CANCERUL FOTBALULUI ROMANESC

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Septembrie 2012, 17:09
Postat de cosmin_lazar pe 26 Septembrie 2012, 12:13

Paskany e putin paranoic, dar e dreptul lui sa trimita referat. Astept sa-si revian si sa vb din nu despre fotbal. FORTZA CFR!!!

Pai...trebuie sa ii intelegi supararea. El stie ce a "platit".....si ala i-a luat bani si l-a si ....(stii tu ce). Si ciobanul a patit asta de cateva ori ...si de aia era atat de suparat in alte randuri. Tu daca aduci un om sa iti repare ceva in casa...ii dai bani...si ala in loc sa iti repare...iti strica ceva si fuge cu banii...tu nu te-ai supara?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close