FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paszkany l-a înfundat pe Gigi Becali. "Asta e cea mai mare umilinţă"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 01 octombrie 2012 14:48

Patronul Stelei continuă războiul pe care îl are cu patronul CFR-ului şi face o dezvăluire, şi acuzaţie în acelaşi timp, la adresa acestuia.

"A spus zilele trecute că eu am stat la răcoare. Da, are dreptate, numai că n-a mai adăugat ceva şi anume că el m-a trimis acolo, adică arestarea s-a făcut la ordinul lui", a spus Becali la GSP TV.

"Toată lumea ştia că eu am stat în arest, de ce trebuia să o spună el în gura mare? Vă spun eu de ce, prin asta a explicat clar că el a comandat trimiterea mea la puşcărie şi asta e una dintre cele mai mari umilinţe pe care poporul român a trăit-o, ca un român adevărat să fie încarcerat la ordinul maghiarimii şi a unui ungur care reprezintă interesele Ungariei în România. A făcut posibil acest lucru cu ajutorul Codruţei Kovesi, primul procuror al ţării şi al lui Daniel Morar, şeful DNA-ului, subordonaţi şi ei maghiarilor şi lui Paszkany", a adăugat patronul Stelei.

"Totuşi, să nu spună Paszkany despre mine că mi s-a subţiat vocea în puşcărie pentru că eu i-am dovedit ce înseamnă să fii bărbat. Am intrat şi am ieşit cu mîinile deasupra capului, iar în celulă nu numai că nu-mi era teamă, dar cîntam tot timpul de nu mai puteau să doarmă ceilalţi puşcăriaşi", a ţinut să încheie Becali.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (181)
cojocnei
cojocnei  •  02 Octombrie 2012, 06:29

jiji ai scăpat săpunul la duș, și de aceea ai cântat ca ți-a PLĂCUT!!! intrebarea e ai stat capră sau oaie??? be-he-he

tigruzzu
tigruzzu  •  02 Octombrie 2012, 03:29

Ciobane, eroarea a fost că ți-au dat drumul din celulă!

bridgefa
bridgefa  •  02 Octombrie 2012, 00:27

Bah Gigi statutul de cioban ar fi o mare cinste pentru tine . Cica :))) '' Paszkany l-a trimis la puscarie '' ( te-a trimis mintea ta cea proasta ca tu ai sechestrat baietii aia in loc sa-i dai pe mina politiei ) si ca ''Steaua-Rapid ar fi putut sa se termine 0-3 tot din cauza lui Paszkany '' lol

Vezi toate comentariile (181)
Comentează