FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIE BRĂNEŞTI - CFR CLUJ 1-1

Paszkany: "Nu renunţ! Cu Brăneşti s-a jucat ce s-a putut, nu ce s-a dorit"

Oficialii lui CFR cred în Europa League
Oficialii lui CFR cred în Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 12:16

Şeful clujenilor explică de ce campioana a ajuns în situaţia de a rata participarea în Europa, în sezonul viitor

CFR Cluj rămîne doar cu titlul de campioană în amicale. Primul meci oficial din 2011, 1-1 la Buzău cu Victoria Brăneşti, a năruit speranţele clujenilor că se vor putea implica în lupta pentru titlu. Fanii au reacţionat dur pe site-ul cfrmania.ro. Părerile sînt unanime în ceea ce priveşte prestaţia "vişiniilor". "Dezolant, ruşinos, submediocru", sînt caracterizările făcute jocului trupei lui Alin Minteuan. Cel mai tînăr antrenor din Liga 1 a măsurat proporţiile dezastrului de la Buzău, la finalul partidei. "Este greu să mai vorbim de titlu, în acest moment este foarte greu", a spus tehnicianul.

Pentru CFR ar putea deveni un subiect tabu şi participarea în Europa League, în sezonul 2011-2012. Paszkany nu vrea să dramatizeze remiza de la Buzău, dar lasă de înţeles că ar putea urma o perioadă de pauză în goana după trofee a clubului clujean. "Le-am spus jucătorilor că trebuie să mergem înainte. Dacă îmi imaginez CFR-ul în afara Europei în sezonul viitor? Fotbalul nu e matematică, orice e posibil. Se întîmplă şi la cluburi mari, cînd trebuie să faci schimbări într-un lot cu care ai avut parte de succese timp de trei ani. Practic, urmează un an sau doi în care trebuie să formezi o nouă echipă capabilă să facă performanţă. Bayern Muncen are un buget de 380 de milioane şi e la o distanţă uriaşă de liderul din Germania. Eu nu voi considera acest sezon compromis după un egal cu Brăneştiul. Credeţi că echipele din faţa noastră vor merge şnur pe toate stadioanele? Credeţi că Brăneştiul nu va mai încurca pe nimeni?", a spus Paszkany.

Şeful "vişiniilor" crede că starea terenului a influenţat jocul echipei sale. "Se ştie că pe un astfel de teren echipele mai tehnice sînt dezavantajate. Practic, la Buzău s-a jucat ce s-a putut, nu ce s-a dorit. A trebuit să abuzăm de mingi lungi, fiindcă nu am putut construi nimic pe acel teren. Asta nu e o scuză, ci o chestiune care ţine de realitate. Chiar şi aşa trebuia să cîştigăm. Mai e o constatare. Împotriva noastră, foarte mulţi adversari reuşesc golurile carierei lor, adevărate eurogoluri", a încheiat Paszkany.

4 puncte o despart pe CFR de prima poziţie din clasament care asigură calificarea în Europa League

CE AU FĂCUT ECHIPELE CLASATE ÎNAINTEA CFR-ului ÎN PRIMA ETAPĂ DIN 2011
Pandurii - Oţelul 0-3 (CFR e la 14 puncte de Oţelul)
Sportul - Dinamo 0-1 (CFR e la 4 puncte de Dinamo)
Rapid - Urziceni 1-0 (CFR e la 5 puncte de Rapid)
Poli - Gaz Metan 3-1 (CFR e la 9 puncte de Timişoara şi la două de Gaz Metan)
Tg. Mureş - Vaslui se dispută azi (CFR e la două puncte de Vaslui)
U Craiova - Steaua 0-1 (CFR e la 4 puncte de Steaua)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
elsopotyi
elsopotyi  •  01 Martie 2011, 10:32

HAI CFR.TOT DRAGOSTEA MEA RAMAI CHIAR DE PE LOCUL NEMERITAT, DAR ASTA E SITUATIA LA NOI.SE CASTIGA LA MASA VERDE, LA ARBUTRU, LA MISTO, ETC.PACAT CA NU UN OM CIVILIZAT, ESTE ETALONUL SUPORTERILOR CI GURALIVUL HAHAITUL CU GURA MARE IN SPORT CA IN POLITICA DIN PACATE.SPER IN VICTORIA CU TIMISOARA DE SI NU PREA AVEM ATACANTI.DAR SPER.

re.mus
re.mus  •  28 Februarie 2011, 16:48

Paskany , singurul patron de fotbal cu adevarat civilizat cu mult fair play si inteligent. CFR trece printr-o perioada mai slaba, insa are totusi cea mai mare fortza din tara, ca si club. Asta se vede si din lupta mediatica de tip ev mediu a presei si celorlalti patroni impotriva CFR. Numai CFR !!! Hai CFR !!!

canad
canad  •  28 Februarie 2011, 15:52

eu am vazut drogati pe tern - nu jucatori. mingi in spate, pase proaste,jucatorii se calca pe picioare asa apropiati joaca 2 sau 3 faze mai de doamne ajuta si un arbitru idiot ah. era sa uit-un Tudoran de milioane!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează