FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR 2-0

Paszkany şi-a desfiinţat jucătorii: "Nu mă luaţi de fraier!" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Vestiarul campioanei desfiinţat de Paszkany în 45 de minute. Patronul lui CFR le-a promis jucătorilor un antrenament de 10 ore dacă nu bat Basel, miercuri, la debutul în noua ediţie de Champions League.

Arpad Paszkany s-a ţinut de cuvînt şi sîmbătă seara i-a băgat în şedinţă pe jucătorii campioanei după dezastrul din Giuleşti, 0-2 cu Rapid.

Extrem de nervos, patronul lui CFR a intrat în vestiar şi timp de 45 de minute i-a desfiinţat pe fotbalişti, în cel mai dur monolog din ultima perioadă. "Nu mai accept să fiu bătaia de joc a nimănui! Să nu mă luaţi de fraier, ştiu care e marca preferată de coniac a unora dintre voi! M-am săturat să primesc semnale cu chefuri ţinute pînă la 5 dimineaţa! Dacă nu văd atitudine cu Basel, o să mă ocup eu personal de programul echipei şi veţi sta 10 ore la antrenament!", a tunat Paszkany.

Bossul din Gruia le-a transmis apoi un ultimatum. "Dacă nu veţi cîştiga următoarele trei meciuri, cu Basel, Mureş şi U Cluj, puteţi să uitaţi că aveţi de primit vreun ban de la mine. Cînd veţi ajunge pe locul 1, atunci vom mai putea vorbi de salarii şi prime achitate la timp", a conchis patronul feroviarilor.

Adversara clujenilor de miercuri, FC Basel, a terminat ieri la egalitate în campionat, 2-2, cu Young Boys Berna.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ivan71
ivan71  •  13 Septembrie 2010, 13:28

Hopp si noi!Cea mai titrata echipa si suporteri NEPUTINTA STELISTA apar si comenteaza...Uitati-va la voi in ograda ca acest om a investit si nu si-a batut joc de fani si adversari cum face "mult iubitul vostru conducator!)Daca ati cunoaste putin fotbal nu mai este echipa de anul trecut!!!Dar decat sustinator al unei echipe condusa mai intai de un pantofar,mai apoi de alta creatura OIER,ca fan sa fiu umilit(ingradit ca la puscarie,mai bine sustin Branestiul!No pa si beeeeeeeehaiti bine!

gazistu
gazistu  •  13 Septembrie 2010, 10:36

pune bata pe chelea lor, arpy ;=)))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Septembrie 2010, 10:26

Ciudat...ai aceeasi echipa ca si anul trecut cand "castiga cinstit campionatul" si la fel ca acum 3 ani. Poate ar trebui cautati vinovatii in alta parte....ca de ex. la....arbitrii. Cred ca trebuie petrecut mai mult timp cu ei nu cu echipa. E singura solutie pentru a lua "cinstit" iar titluri si anul asta. Desigur, cfr cluj e cea mai cinstita, curata echipa din Romania. Nu a facut in viata ei blaturi, nu influenteaza cu arbitrii, cu politica, etc....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează