FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Patrick Petre și-a luat elan » Îl contrazice pe Contra

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 17:22

Patrick Petre (19 ani), jucătorul care recent a reușit să marcheze primul său gol împotriva Stelei, crede că Dinamo are cele mai mari șanse să ia titlul la finalul sezonului. Declarația lui se bate cap în cap cu ce spunea Contra după calificarea în play-off, și anume că echipa lui nu e printre primele 3 favorite la primul loc, numindu-le aici pe Steaua, Astra și Viitorul. 

"Viaţa nu e foarte schimbată după golul cu Steaua, dar toată lumea mă sună. Sper să-i fac fericiţi pe toţi în continuare.

După meci mi s-a blocat telefonul. Dar nu este cel mai important să marchez eu, cel mai important este să învingem.

Eu cred că avem cele mai mari şanse să câştigăm campionatul, pentru că suntem un grup unit şi o echipă adevărată", a spus Patrick Petre, conform TV Dolce Sport.

"Sper să se renoveze stadionul, pentru că fanii noştri chiar merită un stadion. Sunt minunaţi, vin în număr foarte mare meci de meci şi realizează coregrafii senzaţionale" Patrick Petre

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
fangigi
fangigi  •  08 Martie 2017, 23:49
Postat de unrapidist_ pe 08 Martie 2017, 18:48

Intradevăr slăbuț ,dar felul în care pune problema e unul pervers

Asta am remarcat si eu: titlul vrea sa induca o stare de tensiune artificiala intre jucator si antrenor, de fapt chiar in sanul echipei, care acum calificata in playoff este un pericol iminent pt ciobanul cotizant la presa! Aceste metode securisto-comuniste de intoxicare a maselor, deprinse la St. Ghorghiu, inca mai spala creiere si la aproape 30 de ani de la SFANTA REVOLUTIE!

aldo_m
aldo_m  •  08 Martie 2017, 19:49

mai petre o sa ajungi mare cand o sa faci SI FAZA DEFENSIVA tatal tau o facea f bine si la club si la NATIONALA ,tu cam pierzi mingea repede si nu nu prera recuperzi asta e tot si daca barfele spun ca ai gargauni asa e scoate -ti fumurile din cap si MUNCESTE ca talent ai

cneius
cneius  •  08 Martie 2017, 19:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează