FOTBAL  »  Superliga  »  MITITELU CANDIDEAZĂ LA PRIMĂRIE

Patron şi primar!

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Mititelu vrea să-i ia locul lui Solomon, în fruntea Primăriei Craiova. Războiul dintre Antonie Solomon şi Adrian Mititelu a cunoscut ieri un nou episod. Finanţatorul Universităţii a anunţat că îşi va depune candidatura la alegerile locale din 26 mai.
"M-am decis, vreau să fiu primarul Craiovei! E singura cale prin care pot readuce această echipă acolo unde îi este locul, în fruntea fotbalului românesc. Îl anunţ pe Solomon că din 26 mai va deveni şomer, iar în locul siglei cu Primăria Craiova, voi aşeza emblema Universităţii", a declarat Mititelu. Acesta a reacţionat după ce edilul Băniei anunţase, cu prilejul lansării de ieri a cărţii "Fenomenul Universitatea '91", că e dispus înfiinţeze o nouă echipă în oraş. Duelul declaraţiilor dintre cei doi nu s-a oprit aici. Solomon s-a amuzat apoi pe seama proaspătului său contracandidat la fotoliul de primar: "Devine ilar acest individ, nu mai comentez". Iar Mititelu a ţinut să aibă ultimul cuvînt: "Îl anunţ că e deja istorie pentru oraş".
Conflictul dintre cele două tabere a izbucnit în urmă cu aproape trei ani, cînd Adrian Mititelu a preluat clubul. Acesta l-a acuzat în tot acest timp pe primar că nu vrea să-l ajute echipa cu nici un leu de la bugetul local.


"Mititelu zice că vrea să lase echipa familiei lui, aşa că eu intenţionez să fac o nouă echipă la Craiova, a tuturor oltenilor"
Antonie Solomon

"Am spus că voi lăsa echipa copiilor mei ca să se înţeleagă că nu o voi vinde vreodată. Craiovenii ştiu cît suflet am pus şi voi pune în acest club"
Adrian Mititelu

Posibili adversari pentru Mititelu
Antonie Solomon PD-L
Lia Olguţa Vasilescu PSD
Gheorghe Nedelescu independent sau PNL
Pavel Badea PNL?
* Nedelescu a fost în conducerea Ştiinţei timp de mai mulţi ani, iar Badea - jucător şi căpitan al Universităţii vreme de un deceniu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
 •  20 Februarie 2008, 15:54

nu stiu ce ar putea sa faca pentru CRAIOVA dl MITITELU dar sunt Convins ca pentru STINTA ar face ce na facut nimeni vreodata.probabil ca in urmatori 2 ani vom deveni din nou o forta .daca nici cu el primar nu o sa renastem atuci nu o sa mai revenum NICIODATA.HAI CRAIOVA HAI MITITELU

 •  20 Februarie 2008, 15:49

ADRIAN MITITELU ARE MULTE DEFECTE INSA ARE O MARE CALITATE,ESTE UN SUFLETIST SI UN VISATOR INCURABIL ,ACEST OM POATE SA FIE O SOLUTIE REALA PENTRU A CONDUCE ORASUL.NU MAI CRED O IOTA IN POLITICIENI GEN SOLOMON.

 •  20 Februarie 2008, 14:12

CSTIGA MITITELU LA SCOR DACA INTRA IN CURSA , numai ca eu zic ca va fi constrans sa renunte de partide cu vorba de la centru .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează