FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Patronul Stelei a dezvăluit cum îl ţine sub presiune pe Ilie Stan: "Vezi că am vorbit cu Grigoraş" :-S

Deşi a cîştigat ambele meciuri din această vară din Liga 1, Stan nu e sigur de postul său la Steaua.
Deşi a cîştigat ambele meciuri din această vară din Liga 1, Stan nu e sigur de postul său la Steaua.

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 21:58

Gigi Becali a explicat cum i-a dat telefon lui Stan şi l-a anunţat că tehnicianul lui Pandurii, dar şi Reghecampf şi-au dat acordul să preia Steaua şi aşteaptă doar să fie anunţaţi cînd va fi momentul.

Steaua a revenit în lupta pentru titlu cu Ilie Stan antrenor, însă Gigi Becali nu pare impresionat de această performanţă. El continuă să creeze presiune pentru actualul tehnician al roş-albaştrilor şi a şi dezvăluit modul în care procedează pentru ca Ilie să fie mereu sub stres.

"Eu fac în mod premeditat această presiune pentru că numai aşa poţi avea rezultate. Nu trebuie să existe relaxare la echipă! Îi anunţ pe cei din staff că îi voi ţine sub teroare în continuare! De fapt, hai să vă şi spun cum am procedat zilele trecute pentru a-l speria puţin pe Ilie Stan", a zis Becali.

Apoi a explicat: "L-am sunat acum cîteva zile şi i-am zis foarte serios lui Ilie Stan: «Vezi că am vorbit cu Grigoraş şi a zis că e de acord să preia Steaua, doar să-l anunţ cînd vreau să-l iau, aşa că ai mare grijă!». Ilie mi-a zis la telefon: «OK, dacă ai vorbit, asta e!». I-am mai zis şi de Reghecampf, că şi el are rezultate la Chiajna, că echipa joacă frumos şi că abia aşteaptă şi el să vină", a spus Becali.

1 e locul ocupat de Steaua într-un clasament al ultimelor 12 etape din Liga1, adică al perioadei în care Ilie Stan a fost "principal" al roş-albaştrilor

6 luni au trecut de cînd Ilie Stan a devenit antrenorul Stelei, el preluînd echipa după meciul cu AEK Larnaca, 1-1, de la finalul lui septembrie 2011

"Care ar fi cel mai mare rău care mi s-ar putea întîmpla? Să fiu dat afară de la Steaua" (Ilie Stan, antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Mai sînt doar 10.000 de bilete
În doar două zile, Steaua a reuşit să vîndă peste 60% din biletele tipărite pentru meciul cu Astra, de mîine seară. S-au epuizat primele 18.000 şi au mai rămas disponibile ultimele 10.000. Acestea vor putea fi achiziţionate începînd de astăzi de dimineaţă, de la ora 11:00, la casele de bilete ale stadionului Steaua.

De ce trece Costea rezervă
Gigi Becali a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Ilie Stan, în care tehnicianul i-a explicat de ce Florin Costea va trece pe banca de rezerve, după ce a fost titular în primele două jocuri din Liga 1 în 2012. "S-a gîndit el că ar putea să-l pună al doilea atacant, doar aşa, să fie neapărat titular, că îi pare rău de el, dar s-a răzgîndit, mi-a zis că pînă la urmă e nevoie să cîştigăm, nu să facem pe plac unui jucător, indiferent cît de mult s-a schimbat acesta", a spus Becali.

Cine arbitrează?
La Steaua - Astra, Comisia Centrală a Arbitrilor îl pregătise ca arbitru pe Cătălin Popa, însă i-a retras delegarea după ce "centralul" piteştean a greşit mai multe decizii la meciul Oţelul - FC Vaslui 2-3, din "sferturile" Cupei României. Înlocuitorul acestuia urma să se decidă aseară dintre băcăuanul Emil Voicu şi Paul Unimatan, din Sălaj.

INBOX
- Deşi s-au întors în Complexul Steaua, Ilie Stan şi jucătorii săi nu au rămas în cantonament la stadion. Au preferat hotelul Parliament, de lîngă Casa Poporului, unde au stat de multe ori şi în sezonul precedent.
- Steaua va avea diseară 3 jucători în pericol de a fi suspendaţi pentru etapa următoare, deplasarea de la Tg. Mureş. Chiricheş, Tibi Bălan şi Bicfalvi sînt la un singur "galben" de suspendare.
- Edi Iordănescu şi Narcis Răducan au fost vineri seara la Chiajna pentru a o spiona pe Rapid, rivală la titlu. Meciul direct dintre Steaua şi Rapid se va disputa în partea a doua a returului, în Giuleşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
treadstone
treadstone  •  18 Martie 2012, 16:11

Ilie Stan "a facut" marea greseala de a fi laudat de presa si ai lua fata lui Gigi . Astfel e doar o chestiune de timp pana va fi indepartat de patronul avid de a fi in centrul atentiei.E o pasiune ptr el sa isi bata joc de oameni( pe banii lui desigur) iar daca acei oameni sunt foste glorii ale Stelei satisfactia e maxima.Stan a imbracat de atatea ori tricoul Stelei si a pus osul la victorii si trofee. Acum e un trofeu in vitrina lui Gigi, alaturi de alti fosti jucatori ai Stelei terfeliti de acest personaj (pe banii lui desigur).Inutil sa mai scriu ca Becali (el si familia lui) reflecta fix societatea in care traim, una bolnava pana in maduva oaselor, unde valorile morale NU mai

tzii
tzii  •  18 Martie 2012, 15:53

e nenorocit rau becali

valah.redandblue
valah.redandblue  •  18 Martie 2012, 13:43
Postat de superstar20 pe 18 Martie 2012, 13:36

Da, intr-un meci in care a marcat ... ii dam in cap pentru o gresala cand ne-a scos in alte zeci de ori ? Cred ca tu esti cel care uita golurile lui Kapetanos din ultimele minute, goluri de 3 puncte. Ce poti sa te astepti de la astfel de oameni, sunteti la fel ca oaia aia beata din loja.

Nu se poate ca la un meci internațional sa lovești în fata adversarul fără minge și sa primești rosu direct. Înseamnă sa iți bați joc de toată munca unei echipe de o vara întreagă, de toți banii și cantonamentele făcute. Este impardonabil asa ceva.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează