FOTBAL  »  Superliga  »  GRAŢIERE

Patronul Stelei aşteptat acasă: "Sperăm la graţiere, ştiu cu cine trebuie să votez"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 19:43

Alexandrina Becali speră ca fiul ei să fie eliberat imediat după ce România va avea un nou preşedinte. 

Mama lui Gigi Becali se aşteaptă ca patronul Stelei să fie liber chiar de sărbători

“Normal că sper la o graţiere! Ce să mă sfătuiască baiatul? Eu ştiu pe cine votez! Mesajul pentru el e să se elibereze imediat după alegeri, să vină acasă!

Ne e dor de el chiar dacă a mai venit acasă. Sperăm să îi dea drumul definitiv la sărbători!”, a spus mama patronului Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
hotangels
hotangels  •  17 Noiembrie 2014, 12:10

Ingerasii din saloanele HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege HotAgels.ro

magura
magura  •  17 Noiembrie 2014, 09:04

Ciobane, stai acolo la "mititica" ca acolo e locul tau. Imi pare rau pentru Copos ca parca era mai bine cu el la RAPID, dar pentru ce a facut de a fost arestat, nu-mi pare rau. Nu-mi pare rau pentru nimeni dintre cei arestati, deoarece erau prea "smecheri" cand bantuiau prin viata publica.

walhalla
walhalla  •  17 Noiembrie 2014, 07:58

Stai acolo ca stai bine ! Pentru infractori ca tine, merita sa cheltuim 2500 de lei pe luna, doar sa nu-ti mai vedem fata.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close