FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Patronul Valerii Moraru are veşti excelente pentru fanii Rapidului: "Ieşim din insolvenţă pînă în vară!"

Articol de - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 20:21

După ce Pustai a semnat oficial contractul şi va conduce echipa pînă la finalul sezonului, cei din Grant au încă un motiv de bucurie.
Semnele privind ieşirea din insolvenţă sînt bune, iar potrivit oficialilor, situaţia clubului ar putea reveni la normal într-un timp record.

"Este adevărat, avem în plan să scoatem clubul din insolvenţă la finalul sezonului. Însă noi ne dorim ca acest lucru să se înfăptuiască mult mai devreme. În fiecare zi purtăm negocieri cu diverşi creditori pentru stingerea datoriilor şi putem afirma că am făcut paşi importanţi în acest sens. Rapid este pe drumul cel bun, vom readuce această echipă acolo unde îi este locul, în prim-planul fotbalului românesc", a declarat Valerii Moraru pentru Fanatik.

Rapid se află în prezent pe ultimul loc în Liga 1, iar în lot mai are doar 8 jucători, după ce majoritatea şi-au reziliat contractele. Din actuala echipă mai fac parte doar Bornescu, Drăghia, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan, Kikas şi Rui Miguel.

A plecat şi Coman
Alexandru Coman, 23 de ani, şi-a reziliat contractul cu echipa din Giuleşti. "Dacă mi s-a propus rezilierea am înţeles că nu mai era nevoie de mine. Odată şi odată tot trebuia să vină momentul acesta. În viitor mi-aş dori să revin la Rapid. Am oferte de la 3 cluburi din Liga 1 şi aştept un răspuns şi de «afară»", a declarat mijlocaşul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  11 Ianuarie 2015, 00:05
Postat de vladutz13 pe 10 Ianuarie 2015, 17:19

Acum sincer, la cat de multe datorii au taiat trebuiau sa iasa deja.... dar omul asta nu da niciun ban si sincer cred ca minte

Toti jucatorii care si-au reziliat contractele au plecat cu buzunarele pline,altfel nu plecau,oare cine le-a dat banii?,nu Moraru?,pai si cum nu da nici un ban?...

vladutz13
vladutz13  •  10 Ianuarie 2015, 17:19

Acum sincer, la cat de multe datorii au taiat trebuiau sa iasa deja.... dar omul asta nu da niciun ban si sincer cred ca minte

gazistu
gazistu  •  10 Ianuarie 2015, 17:16

ar fi pacat sa retrogradeze, desi personAL nu cred ca scapa, 2% au sanse sa scape

Vezi toate comentariile (19)
Comentează