FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-0

Patru jucători importanţi de la Dinamo vor pleca la vară! Conducătorii anunţă şi la ce echipă va juca Marius Alexe

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 aprilie 2014 20:25

Chiar dacă Dinamo e pe 4, loc care permite participarea în Europa League, conducătorii roş-albilor anunţă plecări importante la finalul sezonului. Preşedintele Constantin Anghelache numeşte 4 jucători importanţi care sînt liberi să se transfere.


“Dacă primim ofertă pentru Dragoş Grigore, va pleca. Va pleca şi Ţucudean, pentru că îi expiră împrumutul. Alexe este jucătorul nostru de la 1 iulie, pînă la 30 iunie este jucătorul lui Sassuolo, cu condiţia de a fi luat definitiv de ei. Probabil că Sassuolo nu se va salva de la retrogradare şi nişte vîrfuri pe care le-au adus probabil că vor pleca, context în care cu certitudine va avea nevoie de Alexe.

Dacă va fi o ofertă, poate să plece şi Bălgrădean, pentru că i-am promis de anul trecut. A rămas în atenţia lui Standard Liege. Poate să plece, nu e problemă", a declarat Anghelache la Dolce Sport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
demolarii
demolarii  •  21 Aprilie 2014, 21:25

Ce e culmea cu acesti jucatori e ca au aparut ca si ofertati de Agreata.......si nu se stie daca au avut bunul simt sa nu semneze.......

dreamer123
dreamer123  •  21 Aprilie 2014, 17:33

sa plece balgradean, e praf oricum !

gutz
gutz  •  21 Aprilie 2014, 16:23

Cu tot respectul pentru Dinamo...plecarea lui Tucudean ar face bine lui Dinamo..sper sa nu il vad la Steaua, decat sa mai ia vreo 4-5 stelisti de mana si sa o taie in alte tari...

Vezi toate comentariile (82)
Comentează