FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC VASLUI 0-1

Patru nume, doi favoriţi! » Au început căutările pentru un nou antrenor la U

Pustai mai are un an şi jumătate contract cu Gazul, dar ar putea rupe acordul cu medieşenii în cazul unei oferte tentante
Pustai mai are un an şi jumătate contract cu Gazul, dar ar putea rupe acordul cu medieşenii în cazul unei oferte tentante

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 09:49

Pustai, Grigoraş, Sabău şi Rednic sînt tehnicienii de pe lista lui Walter, primii doi fiind favoriţi.

Ionuţ Badea a fost demis de pe banca tehnică a Universităţii Cluj imediat după înfrîngerea cu FC Vaslui (0-1). Finanţatorul Florian Walter l-a desemnat pe Claudiu Niculescu să asigure interimatul la echipă şi a început căutările pentru un nou antrenor.

Pe lista lui Walter sînt 4 nume: Cristian Pustai (46 de ani), Petre Grigoraş (47 de ani), Ioan Ovidiu Sabău (43 de ani) şi Mircea Rednic (49 de ani). Favorit este "principalul" Gazului, care a făcut la Mediaş o echipă ce joacă un fotbal deschis, pe placul omului cu banii de la Universitatea.

După mai bine de 4 ani la Mediaş, şi pentru Pustai venirea la Cluj ar fi o provocare, ţinînd cont de pretenţiile de cupe europene ale "şepcilor roşii". Petre Grigoraş, antrenorul revelaţiei sezonului, Pandurii Tg. Jiu, este şi el printre preferaţii lui Walter. Grig e dorit şi pe banca Stelei de Gigi Becali, dar nu dă semne că ar abandona proiectul de la Tg. Jiu.

Prezent în tribune la întîlnirea cu FC Vaslui, Neluţu Sabău susţine că nu a fost contactat de oficialii Universităţii. "Nu m-a căutat nimeni. Cred că dacă exista vreun interes aş fi primit deja o ofertă", a spus Sabău. Pe turnantă aşteaptă şi Rednic, dar şansele sînt minime pentru că veteranii Boştină şi Cl. Niculescu nu vor accepta mariajul.

"Am crezut foarte mult în Badea, dar s-a ajuns întru-un punct în care nu se mai puteau schimba lucrurile. Trebuia să-l demit mai demult" (Florian Walter, patron U Cluj)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
flafy
flafy  •  12 Decembrie 2011, 11:32

in primul rand,Badea nu trebuia demis,sezonul trecut "U" Cluj a scapat fara emotii de retrogradare,sezonul acesta e pe 7 la finalul turului,un loc foarte bun,de ce trebuia demis?in fine,traim in Romania....cat despre cei 4 antrenori,doar nu vreti ca Pustai sa plece de la Gaz Metan nu?sau Grigoras de la Pandurii!!deci mai ramane Sabau si Rednic,Rednic e mult mai bun dar cred ca vrea si salariu mai mare,plus investitii la club..

socant
socant  •  12 Decembrie 2011, 10:48
Postat de fuck.you_gazetasporturilor pe 12 Decembrie 2011, 08:31

Aberatii? Esti naiv baietecopile.. 90 % din actiuni zici? Si ce au valorat acele actiuni cand Florian Busca a preluat clubul? Club in acel moment in liga a II-a spre a III-a . Pachetul majoritar a fost de o asa valoare incat si un patron de alimentara gen Florian Busca sau un fost partener (nu actionar ) la clubul Dinamo care ridica saptamanal gunoiul clubului gen tot Florian Busca il putea prelua. Le a preluat si atat.Ramane de vazut acum cum vor fi vanzarile la alimentara sau cat de mult gunoi strang clujenii,si in functie de asta se va vedea si ascensiunea clubului universitar.

La cati oameni de genul tau sunt in tara, este mult de curatat, asa ca afacerea va merge bine, gunoaie ca tine sunt si vor fi mereu de curatat......

nic_bv
nic_bv  •  12 Decembrie 2011, 09:33

"...primii doi fiind în pole-position." Domnule ziarist, poate ne spuneti si noua in ce sport pot fi doi concurenti, in acelasi timp, in pole position. Daca ati fi spus "primii doi fiind favoriti" era corect, romanesc, lipsit de ridicol.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează