FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Paul Papp vs. Claudiu Keşeru » Cei doi stelişti vor organiza două meciuri caritabile

Articol de - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 22:05

Fundaşul Paul Papp şi atacantul Claudiu Keşeru vor organiza în decembrie două meciuri caritabile.

După terminarea turului Ligii 1, doi jucători ai campioanei României, Papp şi Keşeru, au decis să joace în două meciuri speciale, ei urmînd să fie căpitanii celor două echipe care se vor înfrunta.

Toţi banii din vînzarea biletelor vor ajunge la peste 100 de copii care nu au o situaţie financiară foarte bună. "Ne-am propus să ajutăm mai mulţi copii care au nevoie de noi. Vom încerca să le facem Crăciunul şi Sărbătorile de iarnă mult mai fericite. Aşteptăm să vină cît mai mulţi oameni la meciuri", spun organizatorii.

Primul meci va avea loc la Dej, pe 20 decembrie, în Sala Sporturilor, iar partida retur, pe 27 decembrie, la Oradea. Iniţiativa a venit din partea lui Papp, iar Claudiu a acceptat imediat "provocarea". Cei doi îşi vor aduce la meciuri cei mai buni prieteni, fotbalişti de la Steaua, dar şi de la alte echipe din Liga 1.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Vrem 3 puncte, nu egal"
Andrei Prepeliţă a vorbit despre partida de joi seară din Europa League: "Partida cu Aalborg va fi foarte grea, o partidă dificilă pentru noi pe care sîntem obligaţi să o cîştigăm. Nu va fi deloc un meci uşor, Aalborg este o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem în Danemarca să cîştigăm, asta contează pentru noi, nu ne interesează şi cu ce scor. Am face o greşeală dacă am merge cu gîndul la un egal".

"Keşeru dă două goluri"
Emeric Ienei merge pe mîna lui Claudiu Keşeru în deplasarea din Danemarca: "E normal ca Steaua să fie favorită pentru că are o experienţă mult mai bogată în competiţiile europene. Mizez pe Keşeru, care va reuşi să înscrie şi în acest meci. Şi nu doar un gol, cred că va înscrie de două ori. Acest meci trebuie să asigure calificarea echipei în primăvara europeană". Ca să înscrie un gol, Keşeru are cota 2.60, iar pentru o "dublă", 10.00.

"Voi reveni mai puternic"
Raul Rusescu a vorbit aseară la Gala Fanatik despre recuperarea după operaţia avută la ochi: "Lucrurile merg îmbucurător de bine. Mă simt OK şi văd destul de bine. Cu privire la evenimentele care au avut loc în viaţa mea vreau să-i mulţumesc soţiei mele. A fost alături de mine, deşi sînt destul de iritant atunci cînd sînt departe de ceea ce fac. Le mulţumesc tuturor celor care au avut curajul să se exprime asupra accidentului meu. Voi reveni mai puternic".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cristid.
cristid.  •  26 Noiembrie 2014, 14:14

Foarte frumos. Sper sa fie invitat si George Ogararu, el este implicat in foarte multe actiuni caritabile (precum cele de la Valea Screzii). Felicitari pentru initiativa!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Noiembrie 2014, 13:52

Bravo, frumoasa initiativa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează