FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Păunescu: "Becali nu şi-a propus să cîştige titlul sezonul următor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

Preşedintele de onoare al Stelei dezvăluie strategia lui Gigi Becali şi precizează că roş-albaştrii nu vor avea ca principal obiectiv cîştigarea campionatului.

"Obiectivul Stelei în primul sezon este clasarea pe unul din primele 3 locuri. Nu l-am împrumutat pe Gigi Becali cu nici un leu. Mă onorează propunerea de a face parte din conducerea Stelei, chiar şi ca titlu onorific.

Nici Gigi nu şi-a propus ca Steaua să cîştige titlul anul acesta. El vrea să construiască o echipă competitivă. E mai frumos să nu te înscrii în lupta pentru titlu şi să cîştigi apoi surprinzător campionatul.

Becali are de luat foarte mulţi bani de la oameni pe care i-a împrumutat. Este dispus să investească 10 milioane de euro", a declarat Viorel Păunescu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
crackporta
crackporta  •  30 Iunie 2010, 17:23

@cvaporu si a uitat sa spuna ca esti si un mare frustrat :)

dan2010
dan2010  •  30 Iunie 2010, 16:44

Asta spune ca sa nu intre in contradictie cu articolor referitor la asemanarea reconstructies Stelei '83 si Pitzurca 2010. Inca ramin la ideia Becali sau Pitzi va plateste....

corneliu90
corneliu90  •  30 Iunie 2010, 16:29

Cum spuneam ... E usor sa arunci cu noroi dar e mai greu sa gandesti.Iar tu duci lipsa si de respect si de civilizatie si de inteligenta. Cam asta e nivelul tau de inteligenta si nivelul de civilizatie,daca tu lasi comentarii "batjocoritoare". Spuneti ca sunteti civilizati,ca sunteti altfel, dar va comportati ca niste mitici,mitici de Ungaria. Ca si Muresan caruia ii place sa pozeze in om corect si inteligent,sunteti niste ipocriti.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează