FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - UNIREA, VINERI, 17:00, GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pavlovici a revenit după patru luni de inactivitate: "Ce frumos e să găseşti Vasluiul pe locul 3!"

Miloş Pavlovici
Miloş Pavlovici

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 15:58

Miloş Pavlovici, mijlocaşul ce s-a recuperat mai bine de patru luni la clinica de la Bologna, a revenit la antrenamentele Vasluiului.
"Mi-era dor de fotbal, de colegii mei. Am găsit o atmosferă foarte frumoasă. E foarte uşor să munceşti la o echipă pe care o găseşti pe locul trei. Cînd am plecat în Italia am lăsat echipa foarte joc, acum e cu totul altceva. Încerc să contribui şi eu la obiectivele echipei", a spus Pavlovici.

Mijlocaşul de 27 de ani, care s-a operat după ce a suferit o ruptură de ligamente, mai are nevoie de cîteva zile de antrenamente pentru a putea intra din nou pe teren. "Mi-era dor de fotbal, de colegi. Cînd am plecat în Italia, am lăsat echipa foarte jos, dar acum e altceva. E foarte uşor să munceşti la o echipă pe care o găseşti pe locul trei. Încerc să contribui şi eu la obiectivele echipei. Vreau să fiu titular chiar cu Urziceni, dar echipa are nevoie de jucători pregătiţi sută la sută. Fizic nu sînt pregătit, însă am dorinţa să joc. Sper ca în scurt timp să mă pun la punct, iar totul depinde de domnul antrenor", a încheiat sîrbul.

"Ne bucurăm că a revenit Pavlovici. Avem încă o soluţie la mijloc într-o perioadă în care intrăm în luna de foc, una care ne va arăta unde sîntem şi ce putem"
Viorel Hizo, antrenor Vaslui

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează