FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI, LUNI, 21:00, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Păzea! Rednic vrea să-l titularizeze pe ”Bizon” la meciul cu ACS Poli

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2015 00:00

Luni, cu Timișoara, Rednic îl va titulariza în atac pe Gnohere. Roti va juca vîrf retras

Mircea Rednic va avea abia în etapa a 4-a la dispoziție un atacant de meserie, pe care să poată miza din primul minut. "Puriul" e hotărît să-l titularizeze contra Timișoarei pe Harlem Gnohere, chiar dacă acesta are în continuare un surplus serios de kilograme, motiv pentru care a fost ironizat în continuu de la venirea sa în Ștefan cel Mare.

Conform surselor GSP, Rednic a fost mulțumit de Gnohere în amicalul cu Chindia Tîrgoviște, 2-1, de la mijlocul săptămînii și dorește să îi acorde francezului mai mult credit decît etapa trecută, cînd l-a folosit doar 27 de minute în egalul cu Viitorul, 1-1.

"Bizonul" nu-l va scoate din primul "11" pe Dorin Rotariu, ci-l va retrage puțin. Roti a fost folosit ca vîrf împins și a marcat golul de trei puncte acum două etape, 1-0 cu CSU Craiova, apoi a lipsit cu Viitorul, fiind răcit. Cel mai probabil, Dorin va juca în spatele lui Gnohere.

Bilete ieftine cu ACS

Începînd de azi, ora 12:00, suporterii "cîinilor" pot cumpăra tichete pentru partida de acasă, cu ACS Poli Timișoara, programată luni, de la ora 21:00. Șefii dinamoviști au decis ca biletele să fie accesibile, pentru ca în tribune să vină cît mai multă lume: 10 lei - peluze, 15 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 25 lei - tribuna 0, 30 lei - tribuna VIP.

"Fanii au cîștigat tot timpul Derby-ul!"

Directorul sportiv Ionel Dănciulescu este de părere că galeria "cîinilor" a fost întotdeauna superioară celei a rivalilor din Ghencea: "Întotdeauna Derby-urile din tribună au fost cîștigate de către suporterii noștri și asta nu trebuie să supere pe nimeni, e o realitate dovedită. Sperăm ca și echipa să se ridice la standardele ultrașilor noștri! Simt că fanii dinamoviști se vor bucura la finalul meciului cu Steaua după o «secetă» destul de mare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
vasy86le
vasy86le  •  03 August 2015, 06:51
Postat de raszzvan pe 01 August 2015, 15:14

dinamo nu poate platii pentru transferuri pentru ca e in insolventa,ce *** e asa greu de inteles? dinamo trebuie sa-si plateasca datoriile si pe urma sa faca si transferuri pe bani. caz inchis.

De ce te obosesti sa-i explici acelei clone? poate rateaza calificarea in grupe si ii vezi si pe ei in insolventa, atunci o sa inteleaga cum e cu transferurile.

zecs93
zecs93  •  01 August 2015, 16:27

pai deh, daca astea ne-au dus cu pluta pe dunare pana acum, nu se puteau aduce alea 2 varfuri, acuma nu se mai plangea rednic, asta e !!!

bakunin
bakunin  •  01 August 2015, 15:52
Postat de zidane92 pe 01 August 2015, 15:28

Serios prindem play-off-ul ? I-auzi ma nu intra toti satelitii stelei cu clona gigista in lupta pentru titlu, i-auzi ba opulenta pe stelisti pe langa 4 sateliti vor si 2 meciuri corecte in play-off!

tu pareai un pic mai lucid; *** :) Care-s ba satelitii? marte, mercur si mai care? :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close