FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - OŢELUL, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pe bancă în Gruia? » Narcis Răducan e convins că Grigoraş va reveni la cîrma Oţelului

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 februarie 2013 21:21

Narcis Răducan crede că Petre Grigoraş va accepta să revină la Galaţi. Tehnicianul nu exclude nici el posibilitatea de a semna cu fosta campioană


Telenovela " Petre Grigoraş la Oţelul" îşi consumă episoadele de final. Plecat de la formaţia dunăreană a doua zi după eşecul cu Petrolul, 0-1, "nu vreau să fiu strivit într-un război care nu-i al meu", aluzie la scandalul dintre primarul Marius Stan şi patronul Dan Adamescu, tehnicianul de 48 de ani a recunoscut ieri că există şanse să parafeze pînă la urmă acordul cu gruparea moldavă.

"Vineri o să mă întîlnesc la Bucureşti cu domnul Adamescu, să vedem ce facem. Sincer, m-aş întoarce, în primul rînd pentru jucători şi pentru suporteri. Am înţeles că s-au mai rezolvat şi din problemele financiare, dacă o să văd că există premise să facem o treabă bună împreună, semnăm şi contractul", a recunoscut Grig pentru Gazetă.

Şi directorul general Narcis Răducan e sigur că Grigoraş va fi iar "principalul" campionilor din 2011: "Cred că va fi pe banca noastră sîmbătă seara, la meciul cu CFR de la Cluj. E normal ca Petre să vină cu avocaţii la negocierea angajamentului, aşa fac toţi antrenorii care se respectă".


"Oţelul n-are cum să retrogradeze, nu de asta ezit să semnez. Altele sînt problemele acolo"
Petre Grigoraş

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
theopalas
theopalas  •  01 Martie 2013, 17:02

Sau mai bine zis, autorul articolului si l-a bagat undeva...

theopalas
theopalas  •  01 Martie 2013, 16:51

Nu am mai vazut articolul in care spuneau ca suntem in insolventa, ori l-au sters, ori e bagat pe undeva. Dar nu conteaza ce minciuni scriu ei, ci realitatea, care este alta de cum vor dusmanii. FORTA OTELUL !!!

new_philips
new_philips  •  01 Martie 2013, 12:05
Postat de leinad pe 01 Martie 2013, 11:38

://otelul-galati.ro/stiri/Mass-media/25/Nu-suntem-n-insolven/4337

lasa-i, mah! ei, profesionistii , au sursele lor.eu zic sa-l sune pe gigi sa-l intrebe ce parere are, ca lor le pasa de sport, poate prea mult!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează