FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGETERUL GIGEL BUCUR REVINE ÎN TEREN LA MECIUL CU CRAIOVA

“Pe podium!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Atacantul a dezvăluit care sînt obiectivele echipei bănăţene în finalul de campionat.

Gigel Bucur a revenit în lotul lui Dusan Uhrin, spre satisfacţia antre­norului, care are de unde alege în ofensivă.

Atacantul Timişoarei e refăcut complet, după problemele la glez­na dreaptă şi la adductori şi e gata pentru meciul cu oltenii. “Ne aş­­teap­tă un meci foarte greu cu Cra­­io­va, pentru că este o echipă bu­nă, cu jucători tineri. Am intrat pe ulti­ma sută de metri şi trebuie să ne îndeplinim obiectivul. Sper din tot suflet ca fanii să fie alături de noi. Craiova este o echipă impre­vi­zi­bilă şi trebuie să avem grijă. În mo­­men­te­le cheie ne-am mobilizat mereu. Ne dorim locul 3 la final”, a trasat Bucur obiectivul.

Deşi a pierdut locul 1 în clasa­men­tul golgeterilor Ligii 1, Bucur sus­­ţine că îi pare mai rău că nu şi-a pu­tut ajuta echipa. “E greu acum să iau titlul de golgeter, pentru că am stat o lună. Mie îmi pare foarte rău că nu am putut juca”, a spus micu­ţul ata­cant, care nu şi-a luat gîndul nici de la EURO: “Îmi doresc enorm să joc bine şi să-l impresionez pe dom­­nul Piţurcă. Pentru mine ar fi o rea­li­za­re extraordinară să ajung la Euro”.

NUMERE

30 de zile au trecut de la ultima apariţie a lui Bucur în teren, la Vaslui, în etapa a 24-a.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
 •  16 Aprilie 2008, 10:35

mult succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează