FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Pe urmele lui Hernan Crespo » Adrian Mutu e dorit în India! :D FC Pune vrea să îl transfere pe internaţionalul român

Adrian Mutu nu a reușit să impresioneze în lunile petrecute la Petrolul
Adrian Mutu nu a reușit să impresioneze în lunile petrecute la Petrolul

Articol de - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 23:12

Atacantul în vîrstă de 35 de ani e ofertat de FC Pune, un club indian care îi garantează un milion de euro pentru un sezon.

FC Pune după Chelsea şi Juventus! Cariera lui Adrian Mutu se poate încheia în India. Atacantul are ofertă de la Pune, o formaţie care îi propune un milion de euro ca să-l atragă.

Indienii i-au transmis lui Mutu că sînt dispuşi să negocieze oferta, ceea ce înseamnă că "Briliantul" ar putea cîştiga chiar peste milion. Un salariu oricum apropiat de cel pe care-l avea la Ajaccio şi de trei ori mai mare decît încasează în prezent la Petrolul.

Mutu e atras şi el de varianta India, dar va decide concret în zilele următoare dacă acceptă transferul. El s-a descurcat foarte bine în amicalele estivale, mai bine decît în partidele oficiale pe care le-a prins la Petrolul, însă e interesat de o mutare care i-ar permite să beneficieze de ultimul salariu foarte mare din cariera sa de jucător.

Legătura cu FC Pune, locul 7 din India, e făcută de trecutul din Serie A al lui Adrian. Clubul indian a încheiat o colaborare cu Fiorentina, care va trimite un antrenor italian la Pune şi astfel au ajuns indienii şi la numele lui Mutu, pe care l-au ofertat prin intermediul impresarilor.

Hernan Crespo a fost cel mai tare nume care a semnat un contract în India. În ianuarie 2012, golgeterul argentinian a acceptat un acord pe două luni cu o formaţie de acolo, dar campionatul nu a mai început la data care fusese stabilită şi înţelegerea cu Crespo a picat şi ea. Hernan, campion în Argentina, în Italia şi în Anglia, ar fi cîştigat în India 700.000 de euro pentru două luni.

Mai "pescuiesc" în Liga 1
Indienii nu s-au orientat doar către Mutu. Şi alte formaţii, pe lîngă Pune, caută fotbalişti în liga din România. Cluburile indiene sînt dispuse să plătească în jur de 20.000 de euro lunar pentru un jucător normal din Liga 1 şi mai mult în cazul în care reuşesc să atragă nume mai importante, cu prezenţe în echipe naţionale sau la alte cluburi europene, adică fotbalişti cu CV-uri comparabile cu cel pe care îl deţine Adrian. În sezonul trecut din India nu a evoluat nici un străin cunoscut, care să fi bifat anterior vreo competiţie europeană tare.

77 de meciuri şi 35 de goluri are Mutu în "naţionala" României

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
humanimal
humanimal  •  10 Iulie 2014, 11:53
Postat de sandokhan97 pe 08 Iulie 2014, 10:53

de ce sa te duci pana in India, cand ai o colonie indiana mult mai aproape si cu acces usor la calea ferata? desigur nu cu acelasi salar, dar in ziua de azi ce mai conteaza 3 de zero ? noi sa fim sanatosi

Nu vorbi de colonii prietene....ca daca iei orice cocalar de pe strada si il intrebi cu cine tine o sa zica fara sa clipeasca "Steauaaaaa". Asa ca ciocu' mic si joc de glezne cand vine vorba de subiectul asta.

agb87
agb87  •  08 Iulie 2014, 11:57

Nu! Mutu, nu ne poti face una ca asta! Nu chiar acum cand ne batem cu sanse reale la titlu! Te rog...nu ramane aici!! Du-te in india, poate boul de capra ii va da lui Hamza salariul tau!

hexess
hexess  •  08 Iulie 2014, 11:35

Du-te tare, Mutule ! E o sansa imensa...pentru Petrolul !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează