FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Peluza Nord a Universității Craiova amenință: „Ca reacție la disprețul conducerii nu ne vom prezenta la meciul din Giulești!”

Peluza Nord Universitatea Craiova
Foto: Imago
Peluza Nord Universitatea Craiova Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 10:12 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 11:37

Galeria Universității Craiova a avertizat că nu se va prezenta la derby-ul cu Rapid, din Giulești dacă finanțatorul echipei, Mihai Rotaru, nu va aduce un antrenor „demn de Știința” în locul lui Corneliu Papură.

  • Meciul din etapa a 14-a, Rapid - Universitatea Craiova, se joacă duminică, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi 1, Orange Sport și Prima Sport 1

La începutul meciului cu Petrolul, pierdut acasă cu scorul de 1-3, ultrașii au ironizat evoluția jucătorilor, comparându-i cu Ilie Balaci: „Unii n-au cum să moară niciodată, alții zici că-s morți și-n teren, și pe bancă”

GSP a aflat numele antrenorului străin dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! A fost și pe lista lui Gigi Becali
CSU Craiova
GSP a aflat numele antrenorului străin dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! A fost și pe lista lui Gigi Becali

La finalul partidei, Peluza Nord i-a cerut demisia lui Papură și au scandat împotriva jucătorilor: „Sunteți penibili!”, „Rușine să vă fie!” și „Nu meritați tricoul Științei să-l purtați!”.

Peluza Nord l-a taxat în mod special pe Alex Mitriță, după ce acesta n-a venit să salute galeria și s-a dus direct la vestiare la finalul partidei. „Căpitanii părăsesc ultimii corabia, șobolanii fug primi” a fost mesajul postat de Peluza Nord, prin Sezione Ultra, principala facțiune a acesteia.

Peluza Nord: „Dacă nu va fi numit un antrenor demn de Știința, nu ne vom prezenta la meciul din Giulești!”

Peluza Nord a Craiovei a emis un comunicat prin care amenință că nu se va prezenta la meciul din Giulești, ca reacție la disprețul conducerii: 

„Ştiinţa se prezintă în această ultimă perioadă ca un tanc cu echipaj incomplet. Într-adevăr, vorbim de un tanc modern, cu dotări de ultimă oră, care pe hârtie sperie orice inamic. 

Problema mare este însă în interior, unde lipsesc mecanicul (preşedintele), care trebuie să dea o direcţie, şi trăgătorul (antrenorul), care trebuie să lovească ţinta, şi avem doar un comandant care vrea să le facă pe toate, deşi este depăşit de complexitatea misiunii. Astfel, tancul nostru devine o pradă uşoară chiar şi pentru echipamentele net inferioare adversarilor, inclusiv pentru tunarii de ligă secundă. 

Revenind la termeni fotbalistici, degringolada din teren şi rezultatele slabe sunt consecinţa directă a lipsei celor două entităţi din cadrul clubului: antrenor şi preşedinte, la un nivel minim de decenţă. După cum aţi văzut în ultima perioadă, Peluza Nord a protestat, prin diverse mijloace, dar se pare că acestea nu au fost suficiente şi e clar că trebuie să încercăm altceva. Astfel, dacă în aceste zile nu va fi numit un antrenor demn de Ştiinţa, Peluza Nord nu se va prezenta la meciul din Giuleşti, ca reacţie la dispreţul conducerii faţă de ceea ce înseamnă Universitatea Craiova, urmând ca la meciurile viitoare modalităţile de protest să fie adaptate scopului suprem – binele clubului!”

VIDEO Suporterii Universitații Craiova cer demisia antrenorului după golul marcat de Gicu Grozav

Vezi și alte știri:

Misterul Konoplyanka » Explicații oficiale după ce vedeta CFR-ului a bifat primele minute după două luni
CFR CLUJ
Misterul Konoplyanka » Explicații oficiale după ce vedeta CFR-ului a bifat primele minute după două luni
Ilie Dumitrescu vorbește despre „o mare greșeală” la CFR Cluj: „Trebuie să fie prima soluție!”
CFR CLUJ
Ilie Dumitrescu vorbește despre „o mare greșeală” la CFR Cluj: „Trebuie să fie prima soluție!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
eunescu09
eunescu09  •  24 Octombrie 2023, 19:02
Postat de parachioara5 pe 24 Octombrie 2023, 11:56

da...conducerea LPF si FRF rad de noi ...ne cred prosti ...nu ne lasa sa ne apropiem de titlu ...in primul rand ne trebuie un campionat corect ...fara Gino si burleanu la butoane ...

După mintea dumitale de aceea nu joaca Mitrita și ceilalți pentru ca nu ii lasă FRF? DEe aceea ai fost inexistenți în meciu cu Petrolul și nu numai?

tsv1860munchen
tsv1860munchen  •  24 Octombrie 2023, 16:30
Postat de 1.fcu pe 24 Octombrie 2023, 14:57

Clonatii, ce peluza U Craiova? =)))))

Rade ciobu de oala spartă, voi nici peluza nu mai aveți *** ați rămas 800 de rătăciți pe stadionul gol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1.fcu
1.fcu  •  24 Octombrie 2023, 14:57

Clonatii, ce peluza U Craiova? =)))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează