FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Pena la Baku » Vîrful gălăţenilor va evolua în Azerbaidjan

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 26 ianuarie 2013 21:34

Atacantul Oţelului s-a despărţit de trupa lui Viorel Tănase şi a semnat un contract cu FC Baku, locul 10 din Azerbaidjan


Vîrful gălăţenilor a acceptat oferta făcută de FC Baku, echipă aflată în prezent pe locul zece în campionatul intern. Jucătorului i s-a oferit un contract de 150.000 de euro pe sezon, cu 50.000 de euro mai mult decît ar fi cîştigat dacă ar fi continuat la Oţelul.

Marius Pena (27 de ani) a fost dorit de mai multe echipe din Liga 1 în această iarnă, printre acestea numărîndu-se Steaua şi Pandurii.
Pena a intrat în ultimele şase luni de contract şi, pentru că a refuzat prelungirea angajamentului, a fost trimis la echipa secundă pînă în vară. De asemenea, oficialii clubului i-au transmis jucătorului că e liber să îşi găsească o nouă echipă, iar cea mai avantajoasă ofertă a venit de la FC Baku. Oţelul va primi în schimbul său 100.000 de euro.

5,81 este media notelor GSP din acest sezon a lui Pena

5 goluri în 16 meciuri a reuşit atacantul în acest sezon

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gymd
gymd  •  27 Ianuarie 2013, 01:29

se pare ca romania in ultimii ani exporta in AZERBAIJAN cam cum se vinde painea calda :)))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează