FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC ARGEŞ 1-3

Penescu a şi plătit jucătorilor câte 5.000 de dolari pentru victoria cu Rapid

Articol de - Publicat luni, 29 septembrie 2008 00:00

Patronul Argeşului, Cornel Penescu spunea după victoria din Giuleşti că „echipa noastră joacă aşa de la începutul campionatului. Sigur, nu totdeauna ne-a ieşit, iar de mai multe ori, nu ne-au lăsat arbitrii. Cu Timişoara nu ne-au dat penalty, la Urziceni scorul final a fost stsbilit dintr-un penalty inexistent, la Tg. Jiu ne-au facut ca la Kosovo... Victoria din meciul cu Rapid nu este o surpriză prea mare. Am demonstrat încă odată că se poate juca fotbal de calitate şi cu jucători români; noi avem în lot doar patru, din care au jucat doi, în timp ce la Rapid au evoluat13!”. Luni dimineaţă, în conturile jucătorilor de la F.C. Argeş au fost viraţi câte 5.000 de dolari, prima de victorie „bonusată” de patronul Cornel Penescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  29 Septembrie 2008, 19:51

Subscriu si eu la arges fan. Eu cred ca le cam am pe-astea. golul primit aseara I-MI INTARESTE CONVINGEREA CA bosneag NU ESTE portar mare. Mingea jutata ce e drept puternic a trecut pe deasupra capului. UN PORTAR DE HANDBAL o scotea. Asta inseamna ca ori nu are reflexe , ori nu vede bine. Vezi golurile primite de la Urziceni(primele 2), cu Steaua primul , cu Timisoara gol parabil dupa parerea mea.Sa nu mai vorbesc de GAFELE facute cu Pandurii (gol Piturca), sau cu Otopeni ( gol anulat ptr Kale).

 •  29 Septembrie 2008, 18:18

Hai Argesul! Forta Viola! Ati jucat minunat aseara,tineti-o tot asa!

 •  29 Septembrie 2008, 15:45

chiar ca argesu are nevoie de un portar, bosneag nu te-a scos nici o data din cacat cum se spune el mereu te-a bagat in el, avem nevoie de portar

Vezi toate comentariile (7)
Comentează