FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC ARGEŞ, DUMINICĂ, 17:00, GSP TV

Penescu: „Dacă va fi o delegare tendenţioasă, nu ne vom prezenta la meci”

Articol de - Publicat joi, 16 octombrie 2008 00:00

Patronul Cornel Penescu a ameninţat că echipa nu se va prezenta la meciul de la Vaslui, deoarece este sigur că arbitrii vor avantaja formaţia lui Adrian Porumboiu, aşa cum au făcut-o în ultimile două meciuri dintre cele două echipe.

„În ultimile două meciuri jucate la Vaslui ne-a arbitrat Mugurel Drăgănescu şi mai ales în ultima partidă, a ajutat permanent echipa gazdă. Am semnale că şi acum va fi la fel. De aceea vrem să nu ne prezentăm duminică la Vaslui”, spunea patronul clubului F.C. Argeş.
 
Antrenorul Ionuţ Badea nu ştia ieri, dacă echipa se va prezenta sau nu la Vaslui. „Noi ne pregătim normal pentru acest meci. Rămâne de văzut dacă ne vom prezenta sau nu; doar conducerea va decide acest lucru. Eu mă tem în general de arbitraj, pentru că am motive întemeiate: în mai multe meciuri am avut de suferit de pe urma arbitrajelor”, mărturisea Badea.

În privinţa prezentării sau nu la meciul de la Vaslui, Consiliul Director al Clubului F.C. Argeş trebuia să ţină joi dimineaţa o şedinţă extraordinară pentru a lua o hotărâre. Şedinţa a fost însă amânată până la numirea arbitrului care va conduce partida F.C. Vaslui – F.C. Argeş.

Dacă vom considera că delegarea arbitrului este tendenţioasă, nu ne vom prezenta la meciul de la Vaslui. Sigur că acest lucru îl va stabili Consiliul Director în funcţie de această delegare, şi, repet, dacă va fi tendenţioasă, nu ne vom prezenta. Ce rost are să mai cheltuim o groază de bani, dacă vom fi arbitraţi părtinitor, aşa cum ni s-a mai întâmplat la Vaslui?”, spunea patronul Argeşului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
 •  19 Octombrie 2008, 19:06

BAI DA CE DREAQU SUNTETI ASA DE PUTAS ASTIA DE LA ARGES ^^NU VENIM DOMNULE LA MECI CA NE FAC ALBITRII¨¨ SI ATI FACUTO VOI ASA MAI SCURT .PEESCU DUTE LA POARTA ALBA CA ACOLO EDE DE TINE

 •  19 Octombrie 2008, 19:01

ati spus ca ca f u t e porumboiu cu albtriii dar voi erati hatzii din culise cu corpodean mancavar puscaria de hotzi peanlty in min 87 uitativa la faza HOTI PA NA LA MOARTE FC ARGES

 •  19 Octombrie 2008, 16:00

In fotbal ,ca si in politica ,avem tot felul de Agarici ce au facut portofelul prin scheme ,, matematice ,, , fara acordul lui Pitagora care au pretentia ca tzara asta romaneasca ii vor sprijini pana in RAI! Destui ani au trecut ca sa mai luam in seama declaratiile unor mari sefi de fotbal. Ziarele , ce mai iau in seama ,ca informatziile sportive stau doar in afirmatiile unor indivizi cu nume de Bec ,Pen,Tat,Mit etc Sa auzim de bine , de cand o fi!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează