FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ DNA

Penescu: "Nu sînt vinovat de nimic. Judecătorii au fost cumsecade, dar nu ştiu dacă asta contează"

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2009 00:00

Rămîi pe gsp.ro şi GSP TV pentru a afla decizia. Astăzi este recursul în cazul arestării lui Cornel Penescu

15:50
» Instanţa care judecă recursul formulat de avocaţii apărării vor delibera în orele următoare. Învinuiţii nu vor mai fi aduşi la Curtea de Apel, ci le va fi adusă la cunoştinţă decizia după comunicarea ei publică.

13:10
» La ieşirea de la Curtea de Apel, Penescu a declarat: "Nu sînt vinovat de nimic. Judecătorii au fost cumsecade, dar nu ştiu dacă asta contează", completat de Gheorghe Constantin: "Nu vă doresc să treceţi prin ce trec eu. Nu ştiu dacă i-am convins. La ora aceasta sînt prea obosit" Cei doi au fost transportaţi înapoi în arest, iar decizia va fi anunţată în curînd.
Vezi ce au declarat cei doi la ieşirea de la Tribunal (video)

Rămîi pe gsp.ro şi GSP TV pentru a afla decizia. Astăzi este recursul în cazul arestării lui Cornel Penescu

15:50 » Instanţa care judecă recursul formulat de avocaţii apărării vor delibera în orele următoare. Învinuiţii nu vor mai fi aduşi la Curtea de Apel, ci le va fi adusă la cunoştinţă decizia după comunicarea ei publică.

13:10
» La ieşirea de la Curtea de Apel, Penescu a declarat: "Nu sînt vinovat de nimic. Judecătorii au fost cumsecade, dar nu ştiu dacă asta contează", completat de Gheorghe Constantin: "Nu vă doresc să treceţi prin ce trec eu. Nu ştiu dacă i-am convins. La ora aceasta sînt prea obosit" Cei doi au fost transportaţi înapoi în arest, iar decizia va fi anunţată în curînd.
Vezi ce au declarat cei doi la ieşirea de la Tribunal (video)

12:40 » Gheorghe Constantin a leşinat în Sala Judecată. A fost nevoie să fie stropit cu apă ca să îşi revină

11:10 » Audierea lui Cornel Penescu s-a încheiat! Patronul lui FC Argeş a pledat nevinovat şi spune că procurorii au comis mai multe greşeli în dosarul său. Şi Gheorghe Constantin a cerut eliberarea invocînd ca motiv starea precară a sănătăţii sale.

10:10 » Procesul nu a început nici la această oră din cauza unui caz care s-a prelungit. Judecătorii încă îl aşteaptă pe procurorul DNA. Dacă acesta nu va sosi în curînd, procesul se va amîna.

10:00 » Patronul argeşenilor a renunţat la treningul lui FC Argeş şi s-a prezentat în faţa completului de judecată îmbrăcat elegant. Conform GSP TV ,unul dintre motivele care ar putea împiedica punerea în libertate a lui Penescu este acela că omul de afaceri a dezamăgit prin acţiunile sale foarte multă lume!

08:20 » Cornel Penescu (patronul FC Argeş), Gheorghe Constantin (fostul preşedinte CCA), Liviu Făcăleaţă (directorul  general PIC) şi Cristian Libertatu  (fost director OPC Argeş) au ajuns la Curtea de Apel Piteşti. A început recursul!

VEZI CE S-A ÎNTÎMPLAT IERI LA DNA PITEŞTI

16:04 » Marcel Lică a plecat şi el de la sediul DNA Piteşti. „Nu am nimic de declarat. Justiţia să îşi facă treaba”, a spus Lică.

16:00
» A fost stabilit recursul împotriva deciziei de arestare preventivă în cazul lui Cornel Penescu şi al lui  Gheorghe Constantin. Acesta urmează  a fi judecat mîine, de la ora 08:30

14:40 » Corpodean şi Savaniu au ieşit la 14:35

Corpodean: "Nu am nimic de comentat"

Savaniu: "La dosar e doar o simplă declaraţie împotriva mea. A fost foarte greu, sper să iasă bine. Nu sînt probe! Nu mi-a fost adusă nici o învinuire, însă voi fi chemat din nou săptămîna viitoare. Şi presa are partea ei de vină pentru situaţia asta"

12:50 » Bogaciu a ieşit de la audieri: "Totul este foarte bine. Mulţi s-au grăbit să mă vadă ca şi băgat, însă Dumnezeu este sus şi îi vede. Cine a vorbit urît despre numele meu va plăti, asta vă asigur eu!

Avocatul Florin Doran a declarat: "Clientul meu este învinuit pentru luare de mită şi miercurea viitoare va fi chemat pentru noi audieri".

Întrebat despre cum a fost meciul la DNA, Bogaciu a declarat: "Vă spun eu că am arbitrat bine. Voi vorbi săptămîna viitoare. Am de arbitrat un meci şi vă spun că va fi un derby".

11:55 » Sorin Corpodean s-a prezentat la DNA Piteşti pentru a fi audiat. El nu a fost însoţit de nici un avocat. La intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, arbitrul a declarat: "Am venit să dau nişte răspunsuri".

În acest moment, Marcel Lică este singurul care nu s-a prezentat la audieri, dar acesta este aşteptat în 10:00 » Marcel Savaniu a ajuns şi el la sediul DNA din Piteşti, acolo unde va fi audiat în calitate de inculpat. El este acuzat că ar fi primit mită din partea patronului argeşean, Cornel Penescu, pentru a ajuta echipa din Trivale în meciurile din campionat.

Savaniu s-a declarat nevinovat atunci cînd a intrat în sediul DNA Piteşti: "De ce să am emoţii?", a spus acesta.

Aurelian Bogaciu s-a ărezentat la DNA Piteşti în jurul orei  8:50 pentru cercetări în cazul de dare şi luare de mită în care  sunt acuzaţi mai mulţi arbitrii şi oficiali din Liga 1.

"Am emoţii ca înaintea unui meci", a spus Bogaciu înainte de a intra în sediul DNA. Bogaciu a fost însoţit şi de doi avocaţi.

Alături de Bogaciu, la DNA Piteşti mai sunt aşteptaţi Sorin Corpodean, Marcel Savaniu şi Tiberiu Lajos. În acest caz au fost deja puşi în arest Gheorghe Constantin, şeful CCA, şi Cornel Penescu, finanţatorul clubului FC Argeş.

Gazeta Sporturilor ţi-a prezentat miercuri lista personajelor ale căror nume apar în dosarul de dare de mită al patronului de la FC Argeş, Cornel Penescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
 •  17 Aprilie 2009, 17:51

Pentru mojicii care ponegresc oameni despre care habar n-au nimic, le urez numai de bine, si sa li se intample ceea ce doresc ei altora. By the way: boala cea mai usoara e boala ALTUIA!

 •  17 Aprilie 2009, 17:48

Penescu e victma sistemului, a incercat sa demaste prefacatoria din fotbal, mimarea performantei, si curajul lui l-a adus aici! Pacat, mare pacat ca s-a luat de guler cu Dragomir, si cu Sandu...Era prea mic, pentru o revolutie in fotbal, si va ramane tot mic, fiindca rechinii l-au inghitit deja!

 •  17 Aprilie 2009, 15:38

ai prin glas, domnule Penescu? Te pomenesti ca te-au agatat procurorii degeaba !

Vezi toate comentariile (57)
Comentează