FOTBAL  »  Superliga  »  ARTIOM KARAMIAN I-A DEDICAT GOLURILE FIULUI SĂU, NĂSCUT ÎN URMĂ CU CÂTEVA SĂPTAMÂNI

"Pentru Arsen"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2008 00:00

Artiom Karamian a fost omul decisiv al Timişoarei în meciul de sîmbătă, cu Pandurii. A marcat două goluri, pe care le-a dedicat fiului său, Arsen, pe care l-a prezentat, în premieră, ieri.

- Cum a fost cu Pandurii?
- Am crezut în Dumnezeu! Dacă nu crezi, nu faci nimic. Sînt bucuros pentru mine şi pentru echipă. A fost greu pînă la 1-0, apoi ei au căzut şi am putut să ne distanţăm.

- Ai marcat un gol fabulos, din afara careului.
- E cu atît mai special cu cît l-am marcat cu dreptul. S-a mai întîmplat în cariera mea, dar nu atît de des. Totuşi, nu execuţia contează, ci faptul că am reuşit să marchez. Mă bucur însă, o spun din nou, că am tras atît de bine cu dreptul.

- Cui îi dedici reuşitele?
- Băieţelului meu, Arsen. Sînt pentru el. S-a născut cînd eram în cantonament cu echipa, în Austria. Dar şi mamei mele îi dedic aceste reuşite şi, nu în ultimul rînd, suporterilor.

- Ai reuşit un meci mare. Ce urmează?
- Am mai avut astfel de evoluţii şi în sezonul trecut, cu Galaţiul sau cu Farul. Şi meciul cu "U" Cluj a fost unul special. Am marcat atît eu, cît şi fratele meu atunci. De mîine, însă, uit de meci. Nu sînt jucător mare doar pentru că am dat două goluri! Trebuie să batem la Mediaş, apoi pe Otopeni, şi să facem maxim de puncte pînă la meciul cu Rapidul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează