FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pericolul vine din Est » Dinamo își pierde vârful: a fost monitorizat la finala Cupei Ligii de două formații din Rusia

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2017 00:00

Gigi Becali a declarat deunăzi că-l va vinde pe Denis Alibec în străinătate și cu o parte din banii câștigați, mai exact cu un milion de euro, îl va achiziționa pe Adam Nemec, golgeterul "câinilor".

Dinamoviștii s-au amuzat de afirmația finanțatorului FCSB, însă pericolul real vine de la ruși, mai ales că visul slovacului este să joace într-un campionat mai puternic din Europa începând cu ediția 2017/2018.

La finala Cupei Ligii, 2-0 cu ACS Poli, în care atacantul de 31 de ani a marcat ambele goluri, scouteri ai formațiilor FK Rostov (locul 6) și Ufa (locul 7) l-au urmărit atent pe internaționalul slovac. Jucătorul este și pe lista nemților de la Hannover, nou-promovată în Bundesliga.

Adam a plecat în vacanță și se va întoarce la reunirea lotului pe 11 iunie. Agenții săi îi caută o variantă de a-și continua cariera într-un campionat de top, bazându-se pe faptul că atacantul a bifat cel mai prolific sezon din carieră.

Vara trecută, când a sosit la Dinamo, Nemec nu marcase niciun gol în 34 de luni la echipele de club, dar acum e în formă mare, iar "câinilor" le va fi greu să-l țină în Ștefan cel Mare. Vârful mai are contract un an cu roș-albii, iar bucureștenii au anunțat că nu vor renunța prea ușor, adică prea ieftin, dacă se va pune problema unei plecări.

Fotbalistului nu i s-a fixat un preț de transfer, însă este clar că se va porni de la un milion de euro în sus. Dinamoviștii au anunțat prin vocea directorului general Adrian Mutu că nu se vor dispensa de niciunul dintre oamenii importanți din lot până când nu-și vor disputa meciurile din cupele europene, acolo unde formația a ajuns după o pauză de 5 ani.

13 goluriși 3 pase decisive a avut slovacul pentru Dinamo în 31 de meciuri

9 goluria reușit Nemec doar în 2017, după ce a devenit atacantul principal al roș-albilor ca urmare a vânzării lui Gnohere la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează