FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Perioada de transferări s-a terminat, nu şi pentru Steaua » Moraes refuzat! Vine alt atacant!

Perioada de transferări s-a terminat, nu şi pentru Steaua » Moraes refuzat! Vine alt atacant!
Perioada de transferări s-a terminat, nu şi pentru Steaua » Moraes refuzat! Vine alt atacant!

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 21:54

Gigi a acceptat ideea că mai trebuie adus un vîrf, însă n-a fost de acord să mai deschidă vreo discuţie pentru aducerea brazilianului de la ŢSKA Sofia


Steaua a realizat 12 transferuri în acest sezon, dar nu se va opri aici. Gigi Becali a acceptat ideile celorlalţi oameni din club că mai e nevoie de un atacant la echipă şi a anunţat public acest lucru: "Trebuie să fac orice ca să aduc încă un atacant. Nu ştiu acum cine va fi acel atacant, dar sigur îl vom lua, indiferent că va fi într-o zi, două sau într-o săptămînă".

"Nu stau eu să mă rog pentru Moraes"
Prima variantă care i-a fost propusă lui Becali a fost chiar Junior Moraes, fotbalist cu care Steaua are deja semnat un contract. Gigi însă a respins categoric ideea. "Nu, nu mă mai interesează Moraes. Nu stau eu acum să mă rog de unii şi de alţii ca să-l iau pe Moraes. La revedere cu el" a fost reacţia lui Gigi.

Doar liber de contract
Aria de "selecţie" a Stelei în privinţa atacantului pe care şi-l doreşte s-a diminuat începînd de azi-noapte, atunci cînd s-a închis şi în Liga 1 perioada de transferuri. De azi, Steaua poate legitima doar jucători liberi de contract, indiferent că aceştia sînt români sau străini


"Avem nevoie de un atacant cu cifre, care să fi marcat goluri multe în ultima vreme, de acest lucru avem nevoie"
Mihai Stoica, manager general Steaua

Ieri s-a negociat şi cu Goga
O altă ţintă pentru Steaua continuă să fie Dorin Goga. Aflat sub contract cu Poli Timişoara, Goga ar putea semna cu roş-albaştrii chiar dacă a expirat perioada de transferuri. El are un memoriu la LPF, prin care solicită să devină liber de contract, iar dacă acest lucru se va realiza, atunci are dreptul să meargă la orice echipă chiar în actualul campionat. Ieri, Gigi Becali a negociat din nou cu Goga, însă acesta a solicitat să aibă la Steaua acelaşi salariu pe care l-ar încasa la Poli în sezonul 2012-2013, 350.000 de euro.

Tibi Bălan, blocat la Sportul
Mijlocaşul "studenţilor", care a fost şi el dorit de stelişti, nu mai are şanse să ajungă la Steaua din postura de jucător liber de contract. Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a decis să-i respingă memoriul pe care îl depusese şi în care solicita să devină liber. Cum perioada de transferuri s-a încheiat azi-noapte, Bălan nu mai poate pleca de la Sportul pînă la finalul turului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
alin_ro
alin_ro  •  07 Septembrie 2011, 00:32

sa ne bagam toaaaaaaaaata pwla in steoaia si in familiile de ciobani din jegu ala de tara bananiera pe care voi o slaviti atata. PS: sa le bag pwla in gat si in inima la infectiile care comenteaza la ce am scris eu aici. multa mwieeeeeeeeee

bodnarvasile
bodnarvasile  •  07 Septembrie 2011, 00:13

JIJIIII esti nebun si tu cei din staful tau............de ani si ani o tii numa cu atacanti,nu ai destui si la mijloc esti V..A..R..Z..A......nu avem mijlocasi de vreo 5 ani si tu o tii cu atacanti...............treziti/va si cautati vreo doi mijlocasi de constructie,si vei vedea ca atacantii pe care/i ai vor da goluri daca vor avea un MIJLOCAS ADEVARAT

andreirapid1923
andreirapid1923  •  06 Septembrie 2011, 18:15
Postat de jiji_belciug pe 06 Septembrie 2011, 10:14

Mihai Costea poate juca pe postul lui Tanase. Steaua va juca de acum 4-3-3, a jucat 4-4-2 pentru a avea loc Nicolita si pt ca nu se refacuse Florin Costea. E posibil ca Nastasie de care zici tu nici sa nu joace pt ca nu are unde, echipa va arata cam asa: 4-3-3 Tatarusanu-Martinovic-Galamaz-Geraldo-Latovlevici ; Tanase - Bourceanu - Prepelita ; Tatu - Fl. Costea - M. Costea .

Prepelita va iesi imediat din schema, la fel si ratatu.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează