FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

”Perversa” de la Bistriţa » Nicolae Manea şi-a lovit un jucător în timpul unui antrenament

Nicolae Manea
Nicolae Manea

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 23:27

Nae Manea l-a lovit pe Filip Lăzăreanu după un conflict spontan izbucnit la antrenament. Anterior, portarul l-a bruscat pe tehnician, iritat că l-a înjurat.

Scene incredibile petrecute la antrenamentul de joi seară al Gloriei Bistriţa! Enervat că portarul Filip Lăzăreanu a apărut la şedinţa de pregătire după ce s-a renunţat la serviciile sale, antrenorul Nae Manea l-a înjurat şi i-a cerut să părăsească stadionul!

Jucătorul a ripostat fizic şi l-a îmbrîncit pe tehnicianul Bistriţei, care a căzut pe pistă! În dispută a intervenit directorul sportiv Sebastian Moga, care l-a luat în braţe pe portar, înainte ca acesta să sară la gîtul antrenorului.

Cînd Lăzăreanu s-a întors cu spatele, Manea l-a lovit violent cu pumnul. A fost scînteia care a declanşat nebunia. Portarul s-a ridicat şi a încercat să lovească şi el, cînd au sărit toţi jucătorii pentru a-i despărţi pe cei doi. "A fost şocant să vezi cum antrenorul şi un jucător se bat ca orbii", au povestit martorii incidentului.

Portarul Filip Lăzăreanu mai are contract pe un sezon cu Gloria Bistriţa şi a fost anunţat la începutul perioadei de pregătire că nu mai e nevoie de serviciile sale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dreamer123
dreamer123  •  28 Iulie 2012, 14:13

niste tarani domne...

zen1
zen1  •  28 Iulie 2012, 11:22

"IN-CRE-DI-BIL! Imagini socante »" - Si imaginile, ioc... Ziaristii lui peste!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează