FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Petarde” la kil Dinamo » Gruparea din Ştefan cel Mare a pus ochii pe cei mai slabi jucători din Liga 1

Canon e
Canon e "titular" în echipa petardelor.

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 13 ianuarie 2013 09:27

Dinamo a pus ochii pe jumătate dintre repetenţii Ligii 1 în tur, Canon şi Giurgiu fiind principalele ţinte ale roş-albilor din acest mercato.

În ediţia de vineri a Gazetei au fost prezentate "superlativele turului", dar şi "echipa petardelor" din prima parte a ediţiei 2012/2013, totul bazat pe un index calculat de firma de monitorizare InStat, index ce ia în calcul peste 100 de parametri de joc. Dacă în cel mai bun prim "11", Steaua are 8 reprezentanţi, roş-albii vor să atace podiumul cu mai multe " petarde".

Stoperul Canon (Bistriţa) şi fundaşul stînga Alex Giurgiu (Severin) sînt printre fotbaliştii cu cei mai slabi parametri, cei doi fiind printre ţintele principale ale bucureştenilor în această iarnă.

În posturi similare se mai regăsesc atacantul Herghelegiu (Iaşi), aflat şi el în atenţia dinamoviştilor, dar şi Curtuiuş, vîrful Bistriţei, pe care "cîinii" îl au în vizor să-l aducă dacă mai pleacă în străinătate vreunul dintre jucătorii din ofensiva lui Ţălnar.

Paulinho (U Cluj) a fost în vară oferit dinamoviştilor, dar aceştia au tot amînat un răspuns, iar pe Krumov (U Cluj) nu şi l-au permis! Bulgarul a fost oferit gratis luna trecută, însă salariul lunar pretins, 5.000 de euro, a fost considerat prea mare.

2 dinamovişti apar în analiza "superlativelor turului", la rezerve, în compartimentul ofensiv: Ţucudean şi Alexe

550388-echipa-petardelor.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

20.000 euro pentru Poiană
Deşi au trei luni de cînd nu şi-au primit salariile, dinamoviştii vor beneficia de cele mai bune condiţii în stagiul de 12 zile din Poiana Braşov, urmînd să stea într-un hotel de 5 stele, "Aurelius - Împăratul Romanilor". Roş-albii au obţinut un discount generos şi-au plătit în jur de 20.000 de euro pentru întregul sejur. Hotelul aparţine unui prosper om de afaceri ardelean, Aurel Munteanu, fostul fotbalist al lui Inter Sibiu şi al Sportului Studenţesc, prieten la cataramă cu Nicu Ceauşescu, pe vremuri.

Inbox
- Issa Ba, 32 de ani, urmează să sosească diseară la Bucureşti. El urmează să aibă o discuţie cu Ţălnar şi cu şefii dinamovişti privind condiţiile în care va continua în Ştefan cel Mare.
- "Cîinii" au continuat ieri antrenamentele fizice la Săftica, vor face acelaşi lucru şi astăzi, întrucît din cauza zăpezii abundente din Ilfov nu vor mai juca un meci-test pe terenul fostei baze SRI.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (29)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  29 Ianuarie 2013, 23:40
Postat de liviuzt pe 13 Ianuarie 2013, 12:54

Daca Dinamo vrea un jucator e "petarda", pocnitoare , subnutrit dar daca ajunge din intamplare la Panduri,Steaua,vaslui,CFR,Petrolul,Astra oricare alta mai putin Dinamo sunt vedete gen CR& sau Messi sau Chipciu;)):)) Jale mare cu jurnalisti astia care se hranesc dupa statistici probabil ca "lecitina" sau "fosfor" sau Vitamax nu au in alimentatie ;)) Puteti scrie mai multe aberati sau prosti decat astea de acum ? Astept sa ma uimiti:D

big like.

andystar
andystar  •  13 Ianuarie 2013, 20:21
Postat de bad75 pe 13 Ianuarie 2013, 12:17

mata.

Daca te fac prost ar fi o insulta adresata oamenilor prosti.

dinamir
dinamir  •  13 Ianuarie 2013, 17:25

daca Ghionea si Todea pot fi numiti petarde nu mai este nimic de spus.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează