FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - PANDURII 3-0

Petre Grigoraş a ajuns la capătul răbdării: "Am fost penibili, nişte purtători de tricouri care au uitat fotbalul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 22:48

Petre Grigoraş, antrenorul celor de la Pandurii, şi-a desfiinţat jucătorii după eşecul cu CSMS Iaşi, 0-3, ultima clasată înaintea acestei etape.

"Iaşiul ne bătea şi în 7 jucători. Nu pot să-mi explic atitudinea şi modul în care s-a intrat pe teren. Iaşiul a jucat fotbal, dar jucătorii mei n-ar fi trebuit să îmbrace tricourile azi.

Le cer scuze gorjenilor care au rezistat să se uite la meci. Am fost penibili, nişte purtători de tricouri. Parcă am uitat fotbalul. În alte meciuri am pierdut, dar aveam satisfacţia jocului prestat. Acum am fost penibili", a spus Petre Grigoraş la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
vladutz13
vladutz13  •  29 Noiembrie 2014, 02:43

Sa stea linistit, nu se uita nimeni la meciurile din Romania.... oricum sunt surprins, etapa trecuta Pandurii a jucat bine.

pol1iasi
pol1iasi  •  29 Noiembrie 2014, 02:10

Grigoras......................dar cand erai la Iasi...nu erai penibil????????????aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sau scz, iti era rau????????? esti praf ca antrenor, desi aveam o parere mult mai buna.

whiteredarad
whiteredarad  •  29 Noiembrie 2014, 01:06

De vreo cativa ani Grigoras este un fost antrenor bun. Prin comparatie cu Miriuta ( cam in aceleasi conditii)este slabut. La Pandurii are lot bun,dar pe care nu poate si nici nu stie sa-si tina echipa in frau. Cam numai gura a ramas de el.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează