FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CEAHLĂUL 0-1

Petre Grigoraş a izbucnit după eşecul cu Ceahlăul: ”Catastrofă! O ruşine! Steaua va face scorul campionatului cu noi” :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 20:52

Petre Grigoraş, tehnicianul celor de la Pandurii, şi-a desfiinţat elevii după jocul pierdut cu Ceahlăul, scor 0-1.

”E un rezultat catastrofal. E o ruşine pentru noi, nu ştiu de ce ne-am mai prezentat. Nu-mi explic ce s-a întîmplat. Dacă n-aş fi stat cu ei în cantonament, aş fi zis că s-a întîmplat ceva.

Nu ştiu dacă am mai suportat o astfel de ruşine în toată cariera mea. Chiar nu ştiu ce să fac acum. Echipa Pandurii a avut astăzi nişte manechine îmbrăcate în tricouri. Dacă vom juca la fel şi cu Steaua, va fi scorul campionatului”, a spus Petre Grigoraş la Look TV.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
happygf
happygf  •  10 August 2014, 20:24
Postat de khal_37 pe 09 August 2014, 21:00

Cu Steaua o sa-si dea viata pe teren bre stai linistit, si cu un pic de ajutor din partea arbitrului corelat la un joc dur si provocator, doua, trei cartonase fundasilor stelisti in primul sfert de ora, antijoc si alte tertipuri, ve-ti scoate un rezultat pozitiv.

Eu zic sa stai tu parcat ca de fiecare data cand a jucat Pandurii cu Steaua si au castigat, a fost pe merit. Nu ai sa vezi in veci arbitrii partinitori cu Pandurii cand are adversar pe Steaua. Steaua e cea mai ajutata echipa din campionat. Daca esti obiectiv si poti recunoaste, ok. Daca nu, ramai in ipocrizia ta cum ca arbitrii ar ajuta echipa adversara Stelei!!

danimatca
danimatca  •  10 August 2014, 00:58

pandurii astia e ceva.joaca bine cu niste echipe si cu altele nu.de vreo 2 ani.

suiac
suiac  •  09 August 2014, 22:34

GRIGORAS ? Antrenor foarte slab , " facut mare " de catre presa... Si asta , asa cum am mai spus, este abia inceputul rezultatelor slabe pentru Pandurii, cu Grigoras antrenor ! Poate daca il aduce inapoi pe caricatura de fii-su , redreseaza echipa ! Tare, nu ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează