FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-0

Petre Grigoraş laudă Steaua lui Reghe: "Am făcut egal cu viitoarea campioană"

Articol de - Publicat luni, 22 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 22 octombrie 2012 00:20

Grigoraş a spus la final că Steaua e cea mai tare echipă din Liga 1 şi tocmai de aceea remiza e extrem de valoroasă pentru gruparea sa

- Domnule Grigoraş, mulţumit sau nemulţumit după acest meci?
- Ştiam că vom întîlni o echipă de mare valoare, iar Steaua a dovedit şi în această seară că e foarte tare. Oricum, au fost două reprize complet diferite. În prima noi am practicat un fotbal de mare calitate, cu presing, cu posesie, cu ocazii, însă...

- Însă?
- Însă, atunci cînd ai 3-4 mari ocazii cu Steaua şi nu dai nici măcar un gol, e greu să ai pretenţii s-o baţi pe Steaua.

- De ce repriza a doua s-a schimbat complet?
- Pentru că la ei au intrat doi internaţionali de mare valoare. Pintilii şi Tănase au făcut diferenţa. Asta este diferenţa dintre noi şi ei, că ei au avut o bancă senzaţională, eu n-am avut nici un mijlocaş. Asta este, oricum acest egal e rezultat mare pentru noi deoarece l-am obţinut în faţa celei mai bune echipe din România.

- Credeţi că Steaua mai poate pierde titlul?
- E imposibil, o să vedeţi că la fiecare meci orice echipă va avea mari probleme s-o bată. Steaua va fi viitoarea campioană.

"Am curaj să fac un pariu public. Eu spun că vom lua campionatul la 20 de puncte avans faţă de locul 2"
Gigi Becali, patron Steaua

"Am jucat a doua repriză avînd o accidentare. Am strîns din dinţi şi am dus meciul pînă la final. Sîntem cea mai bună echipă din România"
Novak Martinovici, fundaş Steaua

Prima va fi de 10.000 de euro
Gigi Becali promisese cîte 20.000 de euro de jucător pentru 4 victorii, cu Rapid, Petrolul, CFR şi Pandurii. Elevii lui Reghecampf au cîştigat 3 jocuri şi au realizat aseară un egal, iar patronul Stelei a explicat cu cît îi va recompensa pe jucători: "Jumătate din sumă, cîte 10.000 de euro, pentru că n-au bătut în cel mai uşor dintre meciuri".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
dani_val
dani_val  •  22 Octombrie 2012, 16:21

Cam exagerata declaratia lui Grigoras, credeam ca doar becali abereaza ca inaintea de jumatatea campionatului se vede campion.

harison
harison  •  22 Octombrie 2012, 14:28

Adevaru ca Steaua e cea mai buna anu asta

daniaania
daniaania  •  22 Octombrie 2012, 14:10

Cu siguranta Steaua va fii campioana..sincer nu ma bucur, pt acest oier penal...dar fanii merita!!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează