FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CEAHLĂUL 0-1

Petre Grigoraş vrea să ia măsuri dure după eşecul cu Ceahlăul: "E posibil să blocăm salariile"

Articol de - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 00:22

Antrenorul Petre Grigoraş e şocat de cum s-a prezentat echipa sa la înfrîngerea de pe teren propriu contra Ceahlăului şi crede că oficialii vor lua măsuri în acest sens.

Pandurii au fost de nerecunoscut contra echipei antrenate de Florin Marin. Echipa nu a avut ocazii şi a primit un gol greu de imaginat: întreaga apărare a fost driblată de fundaşul stînga al nemţenilor, Andrei Dumitraş, care a finalizat pe jos.

"Este posibil să se ajungă şi la blocarea salariilor. Oricum, nu se joacă pe prime pentru că echipa nu este în obiectiv, locurile 1-6, salariile sînt de primit, nu cred că sînt la zi, dar ăsta nu e un motiv. Oricum sînt blocate, poate vor veni peste trei luni, patru, nu ştiu. La felul în care ne-am prezentat putem să ne aşteptăm şi la reacţii din partea conducerii sau a celor care investesc. E posibil să fie mai multe cauze şi să trebuiască să luăm mai multe măsuri", a declarat Grigoraş după meci.

Tehnicianul nu i-a menajat nici pe elevii săi: "Pe final echipa a căzut şi fizic, dar problema este că noi nu ne-am prezentat bine nici în primele cinci minute. Echipa nu a jucat nici măcar un sfert de oră, iar asta nu poate fi o problemă fizică. Şi dacă vii de la o nuntă, un botez, o cumetrie, tot duci treizeci de minute", a încheiat Grig.

1 gol a marcat Pandurii în 3 meciuri de Liga 1

"La meciul cu Steaua va trebui să caut şi alte variante, pentru că dacă ne vom prezenta ca pînă acum vor face scorul campionatului cu noi" ( Petre Grigoraş)

"Nu ştiu dacă am suportat o astfel de ruşine în cariera de antrenor. Am mai pierdut meciuri, dar un joc atît de slab n-am mai pomenit în viaţa mea" (Petre Grigoraş)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 August 2014, 10:34

Mergi la pariuri nene grigoras...aia de la ceahlaul au pierdut (blat) cu dinamo dar au recuperat punctele cu altii care stau capra mai ieftin. Treaba se face intre jucători direct, grigoras e de fapt supărat ca nu stia de blat...nu ca a pierdut cu 1-0. Oricum, se anunta un campionat plin de astfel de meciuri aranjate, returul o sa fie cred blat etapa de etapa (pt retrogradare)

ortega
ortega  •  11 August 2014, 09:56

Ție ți-l blochezi , penibilule ? Sau tu n-ai nici o vină că joacă Pandurii mai aiurit decât Avăntul Bârsana ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează