FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU DAN PETRESCU

Petrescu: "Vrem în UEFA"

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Cu un bilanţ de 5 victorii, două egaluri şi o singură înfrîngere în meciurile de pregătire, antrenorul Dan Petrescu promite atingerea obiectivului: calificarea în cupele europene.


- Mister, un bilanţ foarte bun în meciurile test, sînteţi satisfăcut de perioada de pregătire?
- Bilanţul este unul bun, era foarte bun dacă învingeam în toate meciurile. Ca şi joc însă sînt foarte mulţumit pentru că am dominat toate meciurile. Per ansamblu, sînt mulţumit de perioada de pregătire. Totuşi, au fost şi ceva probleme, cu Ricardo care a ratat mare parte din cantonamente şi chiar unele mici incidente care m-au îngrijorat.


- V-aţi fi dorit şi alte transferuri în afara celor deja perfectate?

- Nu pot spune că am avut dezamăgiri în pregătire deci lotul este unul stabil. Au plecat cîţiva jucători şi îmi era teamă că nu vom putea acoperi posturile considerate deficitare. Am reşit achiziţionarea celor doi fraţi lituanieni, Giedrius şi Davidas Arlauskis, şi acum, pe ultima sută de metri a încã unui jucător. Mai avem un brazilian în probe şi vom vedea dacă va rămîne la echipă.


- Se anunţă un retur deosebit de dificil pentru Unirea. Poate fi atins obiectivul de participare în Cupa UEFA?

- Obiectivul nostru de la începutul sezonului a fost acela de a ne clasa în primele 6 formaţii la sfîrşitul Ligii I. Dacă poziţia pe care ne vom clasa la final ne va aduce şi o participare în cupele europene cu atît mai bine va fi.


- Care ar fi principalele contracandidate ale Urziceniului?
- Primele 7 clasate după 19 etape se vor bate pentru locurile care vor duce în cupele europene. Deci, adversarele noastre sînt celelalte 6 formaţii care aspiră la un loc de participare în UEFA şi Champions League.


- În ţară s-a vorbit mult despre o eventuală plecare spre Steaua, din vară. Suporterii ialomiţeni vă cer, însă, să rămîneţi pînă la finalul contractului...
- Dacă patronul nostru va dori să continuăm munca pe care am început-o în urmă cu un an si jumătate este ok. Oricum, sînt 100% convins să rămîn la Unirea Urziceni pînă la finalul contractului pe care îl am. Nici prin cap nu-mi trece să plec de la această echipă.


- Sîmbătă se reia campionatul, cît de greu este jocul cu Galaţiul?

- Oţelul ne-a bătut în ultimele trei partide cu mine antrenor, iar în aceste partide arbitrii au fost suspendaţi. Avem o dorinţă mare de victorie şi am simţit-o şi la elevii mei. Respectăm echipa lui Grigoraş mai ales că sînt jucãtori valoroşi, dovadă şi ofertele pe care le-au avut. În nici un caz teama mea nu vine din cauza abitrajelor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  21 Februarie 2008, 15:57

SI CLUJUL A VRUT IN LIGA CAMPIONILOR SI....ATI VAZUT !!!! pai daca te bate famagusta ce dracu faci cu REAL SAU LIVERPOOL ??????????

 •  19 Februarie 2008, 23:30

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux .to/?r=berel 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe S.u.r.f. A.d.s. si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta.

 •  19 Februarie 2008, 21:35

bravo mah seitane te-ai scos cu mister!! cand zici unirea urziceni zici dan petrescu !!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close