FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII, SÎMBĂTĂ, ORA 17.00

Petrolul a dat gratuit 9.000 de bilete pentru întîlnirea cu Pandurii

Petrolul a dat gratuit 9.000 de bilete pentru întîlnirea cu Pandurii
Petrolul a dat gratuit 9.000 de bilete pentru întîlnirea cu Pandurii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 18:10

Gruparea Petrolul Ploieşti a distribuit, până miercuri, peste 9.000 de bilete gratuite femeilor şi copiilor la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, care va avea loc, sâmbătă, în etapa a XVI-a a Ligii I.

"Sperăm să vină cât mai mulţi suporteri din rândul femeilor şi copiilor. Ora este una rezonabilă şi ne dorim ca tribunele Stadionului Ilie Oană să fi pline la acest meci foarte important pentru noi", a spus Răchită.

El a menţionat că partida cu Pandurii va fi mult mai dificilă decât cea cu Gaz Metan Mediaş, câştigată de Petrolul cu 1-0, în etapa a XV-a. "Întâlnim echipa cu cel mai bun joc din Liga I. Ei vin după un rezultat impresionant în faţa Rapidului şi vom avea un meci foarte dificil, mai dificil decât cel cu Gaz Metan. Dar noi am jucat bine aproape mereu cu echipele puternice, sper că o vom face şi de această dată şi că vom reuşi un rezultat pozitiv", a spus tehnicianul.

Casele de bilete ale stadionului vor fi deschise până cu o oră înaintea startului partidei de sâmbătă, iar accesul este permis femeilor şi copiilor, la fel cum s-a întâmplat şi la meciul cu FCM Târgu Mureş, din etapa a XIV-a a Ligii I, la care au asistat aproximativ 3.000 de femei şi copii.

Comisia de Disciplină a hotărât, la 2 noiembrie, ca Petrolul Ploieşti să joace şase meciuri fără spectatori şi să piardă partida cu Steaua prin forfait, în urma incidentelor care au avut loc la partida din etapa a XII-a a Ligii I, suspendată la 30 octombrie, la scorul de 0-2. De asemenea, membrii Comisiei de Disciplină a LPF au decis ca gruparea din Ploieşti să primească o penalitate financiară de 60.000 de lei. La 10 noiembrie, Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis să menţină sancţiunile dictate de către Comisia de Disciplină, respingând apelul clubului Petrolul.

Conform unei hotărâri a Comitetului de Urgenţă al FRF din 8 noiembrie, validată la 17 noiembrie de Comitetul Executiv, femeile şi copiii sub 14 ani pot asista din tribune la meciurile programate cu porţile închise din România.

Partida Petrolul Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XVI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

sursa Mediafax

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
gabrielngi
gabrielngi  •  01 Decembrie 2011, 22:58

incredibil, parem si noi un oras, o tara putin mai civilizata ... la mai multe, hai petrolul

chin3zul
chin3zul  •  01 Decembrie 2011, 11:24

Foarte frumos gestul facut de primarie sa dea 9000 de bilete gratis , se pare ca a inceput lumea sa se mai gandeasca si la suporterii nu numai la banii , pai la pandurii nu a fost dat niciodata un bilet mok , nici makr in cupa cu aia din liga a 4-a ....Sa speram ca dak vor fi peste 10000 de spectatori din ploiesti catre isi vor sustine echipa nu v-a strica pasa buna prin care trece pandurii.....Hai Pandurii :D....

un_gazar
un_gazar  •  01 Decembrie 2011, 10:11

@steaua88: Ce va fi peste 5 ani vom vedea atunci.Deocamdata imi place sa vad emulatia care exista in jurul echipei noastre acum.Pe de alta parte apreciez comentariile decente pe care le postezi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează