FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CEAHLĂUL 0-1

Petrolul a pierdut cu Ceahlăul deşi a avut un om în plus aproape o repriză întreagă » Şah mat în zece

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 00:13

Elevii lui Vivi Răchită au pierdut o partidă în care au jucat aproape o repriză în superioritate VEZI AICI GOLUL VICTORIEI!


Ceahlăul şi Petrolul au făcut meciuri spectaculoase în primele 5 etape împotriva numelor mari din Liga 1. Aseară însă, duelul direct le-a încălzit picioarele jucătorilor, iar timpul acordat primei reprize a părut mult prea numeros faţă de ceea ce s-a jucat. Nici o ocazie de poartă timp de 45 minute, doar o situaţie anemică a lui Komazec, născută din nimic cînd se pregăteau să plece la vestiare.

După pauză, nemţenii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Gafiţa, iar gazdele au prins mai mult tupeu, dar fără nici un rezultat pe tabelă. Străuţ (72) a ratat incredibil din 6 metri, trimiţînd cu capul pe lîngă poartă, după ce Jovici a respins în faţă centrarea unui ploieştean. Replica moldovenilor a venit de la Stana (73), căruia nu i-au tremurat genunchii şi a şutat la vinclu pentru o victorie surprinzătoare obţinută în inferioritate.


Se pariase masiv pe "1" solist
Victoria nemţenilor a dat peste cap aproape toate pariurile făcute pe acest joc. La multe case s-a pariat masiv în ultimele zile pe succesul Petrolului, cota scăzînd de la 2,25, cît a fost la început, pînă chiar la 1,95. Pentru o victorie a Ceahlăului, cota a fost de 3,50.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
lupul46
lupul46  •  14 Septembrie 2011, 15:55

Sper ca rezultatul meciului de luni sa fie doar consecinta unui joc foarte prost practicat de catre Petrolul, nu un blat....altfel mi-e teama ca suferim cu totii degeaba!

panq83
panq83  •  14 Septembrie 2011, 00:58

S-au facut pariuri de 4 mil de euro pe acest meci in Croatia si ca sa vezi coincidentza dracu': primarul care ii face stadion Petrolului e din acelasi partid cu primarul care i-a "facut " stadion Ceahlaului... Fotbal adevarat: doar in Liga I C.O.O.P. P.S. : Erau unii pe aici care strigau sus si tare " Singuri impotriva tuturor suntem noi nu voi!"... dragi prieteni 7 nu e egal cu 10 pentru ca in 2012 "e alegeri la primariili din Roamania"

fcp1924_2011
fcp1924_2011  •  13 Septembrie 2011, 15:00

bun jucator stana...de fapt buni jucatori a avut petrolul cand juca si stana la noi,adica: marinescu,stana,cotan,laurentiu dumitru,costache,minciuna,mutiu :(

Vezi toate comentariile (5)
Comentează