FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Petrolul îl poate pierde pe Toto Tamuz! Atacantul este dorit în Israel

Articol de - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 17:49

Petrolul s-a reunit sub comanda lui Mircea Rednic, iar noul antrenor al ploieştenilor poate pierde unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Presa din Israel anunţă că Maccabi Haifa se interesează de serviciile lui Toto Tamuz, pe care vrea să îl transfere în această iarnă. Israelienii vor să profite de problemele financiare ale clubului, după arestarea lui Dan Capră.

Cei de la Maccabi vor să îl aducă pe Tamuz din postura de jucător liber de contract, deşi în presa din Israel s-a scris că Tamuz ar putea fi transferat pentru 700.000 de euro.

Într-un interviu pentru postul de sport al televiziunii din Israel, Tamuz a spus că i-ar plăcea să joace pentru un club important ca Maccabi, dar acum este jucătorul lui Petrolul şi nu vrea să discute despre transfer, pînă cînd cele două cluburi nu se vor înţelege.

Maccabi are poate cel mai slab sezon din istorie, iar principalul vinovat e antrenorul care a pregătit pînă de curînd echipa, sîrbul Alecksandar Stanojevici.  Acum la Maccabi antrenor e Arik Benado şi formaţia se află pe locul 8, după 17 etape, cu doar 20 de puncte obţinute.

"Dacă vor mai fi oferte, iar jucătorii vor să plece, vom vedea şi vom negocia. Părerea mea este cu nu vom pierde jucători", a declarat Mircea Rednic la prezentarea oficială.

2,2 milioane de euro este cota atacantului de 26 de ani

13 goluri în 22 de meciuri a reuşi Tamuz în acest sezon

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
missu
missu  •  13 Ianuarie 2015, 19:42

mr. beno david, o pun pe seama frigului, dar noul antrenor al lui maccabi haifa este marko balbul

bunga_bunga
bunga_bunga  •  13 Ianuarie 2015, 18:44
Postat de lapusneanul pe 13 Ianuarie 2015, 18:03

iar ? de vreo 3 saptamani il tot pierde :)

:))) corect, hahahaha. si ce mare pierdere este daca intra un ban in contul clubului pe el? daca intra 700000 de coco nu sunt buni acolo? e un profit urias, avand in vedere ca l-au adus liber de contract. ce ii dati cu pierderea. pana la urma fotbalul e si o afacere. Bravo Petrolul!

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Ianuarie 2015, 18:03

iar ? de vreo 3 saptamani il tot pierde :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează