FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - OTELUL 2-1

Petrolul - Oţelul 2-1 » Opriţa învinge campioana de unul singur: Ce revenire!

Daniel Opriţa a fost eroul Petrolului în prima etapă! +11   FOTO
Daniel Opriţa a fost eroul Petrolului în prima etapă!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 23:39

Campioana Oţelul Galaţi a debutat cu stîngul în noul sezon, într-un meci contra nou promovatei Petrolul Ploieşti, ce s-a disputat la Buzău. Scorul final a fost 2-1 pentru gazde, care au obţinut toate cele trei puncte graţie dublei de senzaţie reuşite de Daniel Opriţa. Oţelul a jucat însă foarte mult timp în 9 oameni!

Bratislav Punosevac a deschis scorul rapid, după o gravă eroare a lui Zimmermann, iar lucrurile păreau că se află în controlul elevilor lui Dorinel Munteanu.

Ce avea să urmeze însă nu bănuia nici cel mai optimist fan al Petrolului! Marcatorul Punosevac a fost eliminat după nici o repriză de joc, după ce acesta a încasat 2 cartonaşe galbene, pentru două lovituri aplicate adversarului direct. 

Rămaşi în 10, gălăţenii au fost aproape să fie egalaţi pînă la pauză, dar Grahovac s-a opus excelent torpilei lui Opriţa. În repriza secundă a început asaltul petroliştilor, care au primit o nouă mînă de ajutor din partea arbitrului. Antal a încasat şi el al doilea galben pentru un fault dur, iar Oţelul a rămas în 9 oameni cu mai bine de jumătate de oră de joc rămasă de disputat!

Dorinel a ordonat retragerea totală în apărare, iar gazdele nu s-au lăsat prea mult timp invitate să atace. Mai întîi, Opriţa a adus egalarea cu o lovitură de cap perfectă din centrul careului, pentru ca acelaşi atacant să devină erou la Buzău, cu o torpilă senzaţională expediată în vinclu, în ultimul minut regulamentar de joc!

Oţelul a forţat cu Grahovac în careul advers pe final, dar tabela a rămas neschimbată, 2-1 pentru Petrolul. Astfel, campioana începe noul sezon cu o înfrîngere greu de digerat, după un meci de mare luptă.

Citeşte AICI comentariul liveTEXT al partidei!

ECHIPE
Petrolul: Zimmermann - Străuţ, Sipovici, Djurovici, P.Stoica - Enescu, V.Negru - Fl.Dumitru, Opriţa, Stojmirovici - Komazac
Rezerve: Campar, M.Tudor, Bărbulescu, Cataramă, Buhuşi, Borza, Milea.

Oţelul: Grahovac - Rîpă, Sg.Costin, Perendija, Sălăgeanu - I.Neagu, I.Filip - Antal, Ibeh, L.Buş - Punosevac
Rezerve: Brăneţ, Ljubinkovici, Sîrghi, G. Paraschiv, Pena, Frunză, Viglianti

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (291)
imperator_sef
imperator_sef  •  26 Iulie 2011, 00:46

Sholdoveni adunarea la mini, ca iasa batai

viezure
viezure  •  26 Iulie 2011, 00:43
Postat de adyi pe 26 Iulie 2011, 00:30

si eu sunt bucurestean..da la comentariul asta am lesinat de ras :)) super tare...felicitari

mersi adi, dar nu-i asa? cand ii vezi pe-acesti inculti cum incearca dezbinarea a celei mai frumoase unitati, uniri din eruopa de est. Dar ce sa le ceri, lor, care de la fotbal merg sa calce in picioare regiunea vecina doar pentru ca Iancu le-a dus echipa in B. Pff... mi-e rusine. Pacat de ei, ca-si otravesc sangele singuri. Daca nu le convine istoria, sa plece. De-aia suntem Romani pentru ca ne-am unit impotriva cotropitorilor, si-am reusit. Unitatea noastra, in asta sta forta. Te uiti la blegii astia cu funcea, cu capitala, cu etc etc. Sa ramanem uniti penru ca azi avem alti cotropitori, prin politica. DIVIZAREA ne-ar distruge total, mai ales acum.

sososo
sososo  •  26 Iulie 2011, 00:44
Postat de gabryy1991 pe 26 Iulie 2011, 00:33

Voi nu pricepeti ca in Galati ..accentul Moldovenesc e foarte diluat sau chiar lipeseste?

De cand a venit Munteanu si la furt aveti accent german

Vezi toate comentariile (291)
Comentează
Close