FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul luptă pentru Liga 1: "Cei care am rămas am făcut-o să forțăm până la capăt"

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2016 19:26

Petrolul joacă mâine seară contra Botoșaniului, la Ploiești, o oportunitate pentru "găzari", întrucât moldovenii ocupă acum locul de baraj pentru menținerea în Liga 1.

"Lupii" sunt motivați, chiar dacă nu se știe când și dacă vor fi plătiți, pentru că n-au primit niciun răspuns concret vizavi de situația lor financiară.

"Suntem la 9 puncte de Botoșani, dacă batem, rămânem la 6 și sperăm. N-avem altă variantă decât să sperăm. Și încercăm să ne ridicăm în clasament. Șanse, câte sunt, le jucăm. Echipa a jucat fotbal, a adunat puncte, îi simțim pe fani că ne sunt alături", a spus antrenorul Ionel Gane.

"Jerry" Gane este obișnuit cu galeriile ce ard pentru echipa favorită, după ce a lucrat în Bănie și ca jucător, și ca antrenor.

"Și oltenii, și ploieștenii pun presiune pe fotbaliști. Dacă echipa conduce cu 1-0, vor 2-0, vor și spectacol. Aici, la Ploiești, se pune presiune, e singura modalitate de a face performanță".

"Mai sunt 7 meciuri, toate sunt importante, luptăm pentru evitarea retrogradării. Cei care am rămas ne respectăm meseria, până la capăt"
Alexandru Benga, fundaș Petrolul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează