FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul, noul "El Dorado" din fotbalul european? » Dan Capră dezvăluie: "Există discuţii cu un şeic" :O

Articol de - Publicat marti, 18 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 februarie 2014 21:32

Fanii Petrolului ar putea ajunge să trăiască momente incredibile în anii următori. Dan Capră anunţă că echipa ar putea fi susţinută financiar de un şeic.

Cum Primăria Ploieşti a oprit premierile echipei din cauza anchetei DNA, Dan Capră caută noi moduri de finanţare pentru club.

Patronul prahovenilor a angajat un om pentru a se ocupa special de această problemă.

"Am desemnat un om din cadrul clubului să caute investitori, preferabil din afara ţării pentru a duce clubul la un alt nivel. Eu vreau să fac un proiect care să se întindă pe mulţi ani de zile, să  avem performante.

Vreau să investim masiv în centrul de copii şi juniori, dar şi în transferuri. Într-adevăr, există un interes din partea unui personaj de origine arabă, dar să fie clar, eu caut un om care să investească alături de mine în acest proiect şi nu pe cineva care să bage repede 3 milioane, să ceară acţiuni şi să nu facem treabă.

Vrem să ducem clubul la un total alt nivel. Sînt deschis la discuţii cu oricine vrea să investească. Indiferent că e vorba de 1, 5, 10 sau 30% din acţiuni", a spus Dan Capră pentru GSP.RO.

Numele cheamă investitorii arabi :)

Şansele ca şeicul să preia echipa sînt destul de mari şi datorită numelui pe care îl poartă echipa, Petrolul.

“Şeicul e atras de brandul puternic, ba chiar de numele echipei, fiindcă desfăşoară afaceri în industria petrolului. Petrolul are un mare avantaj în a atrage un arab: se cheamă Petrolul.

Nu îmi amintesc să fie vreo echipă prin primele ligi din UE sau ţările asociate, cu şanse la Eeuropa League şi Uefa Champions League, deci cu şanse de a deveni vizibilă şi să te poţi lăuda altor şeici cu echipa ta, şi care să aibă un nume care să amintească de locul de unde vine bogăţia arăbească", a spus Capră şi pentru doarpetrolul.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
nrudolf
nrudolf  •  19 Februarie 2014, 17:29

Buna ziua,d-nlor si d-lor ! ..orice investitie e mai mult decat binevenita,strategia avand ramificatii nationale,cazurile CFR ori Dinamo(aflata in cautare) fiind arhicunoscute..Pe aceasta cale tin sa felicit conducerea Petrolului,pentru aceasta initiativa,care,materializandu-se,sper ca va da roadele asteptate intr-un viitor nu foarte indepartat..

humanimal
humanimal  •  19 Februarie 2014, 16:23
Postat de redarrow pe 19 Februarie 2014, 13:10

citeste mai atent si nu imi baga cuvinte in gura. dinamo e mai curata ca voi, desi doar curata nu e... ati consumat multi bani publici,plus de la sponsori abonati la banii publici .

Ok, Petrolul nu e curata, desi inca nu s-a dovedit ca nu e nimic ilegal. Dupa mintea ta, orice firma care lucreaza cu bani publici e murdara? Steaua e curata, daca a fost finantata din bani obtinuti prin frauda de patron care e condamnat la inchisoare? Think of man...Nu uita ca Steaua este monitorizata oentru coruptie in fotbal de UEFA asa ca las-o mai usor cu "curatenia".

miki23
miki23  •  19 Februarie 2014, 15:56
Postat de catalin_2704 pe 19 Februarie 2014, 15:02

DNA Ploieşti a început urmărirea penală "in rem" pentru abuz în serviciu în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu trei milioane de euro de la bugetul local, iar miercuri continuă audierile consilierilor locali care au participat la şedinţele în care s-a aprobat alocarea banilor. Potrivit şefului DNA Ploieşti, procurorul Lucian Onea, începerea urmăririi penale in rem în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti s-a făcut în baza noului Cod de Pocedură Penală, care prevede că după orice sesizare primită începe urmărirea penală in rem. "În orice dosar, după ce primeşti o plângere sau o sesizare începi (urmărirea penală - n.r.) in rem ca să

DNA ,anunta ca va da la toate oile la moie

Vezi toate comentariile (58)
Comentează