FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Ecourile mazilirii eșuate a lui Florin Pîrvu » Reacția antrenorului: „Citez din memorie”

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 13:47 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 14:04

Petrolul a ajuns în cantonament în Antalya, iar antrenorul ploieștenilor, Florin Pîrvu, a transmis care sunt planurile sale și ale formației în tentativa de a prinde play-off-ul

Florin Pîrvu va continua la Petrolul, după ce a fost aproape de mazilire de Crăciun. Se bucură, mai ales, de sprijinul galeriei Petrolului. Joi seară, în Antalya, va susține o ședință cu toți jucătorii, așa cum a anunțat GSP.ro, în care îi va înștiința pe elevii săi despre situația sa și despre ultimele săptămâni.

VIDEO. Florin Pîrvu, declarație de armistițiu: „Am susținerea totală a tuturor. Citez din memorie"

„Plecăm în cantonament după o perioadă de zbucium, și nu vreau să evit subiectul, dar ceea ce este important este că conducerea clubului a dat un comunicat oficial și, citez din memorie, «Florin Pîrvu a fost, este și va fi antrenorul echipei Petrolul Ploiești».

Am susținerea totală a tuturor și asta este foarte important. Nu aș vrea să închei acest subiect, fără a mulțumi fanilor, pentru că ei am simțit asta au fost alături de mine foarte mult.

Am simțit acel spirit al Petrolului, și dacă lucrurile sunt oarecum pe un făgaș normal în acest moment se datorează și lor. Asta mă obligă pe mine să fac o treabă foarte bună la Petrolul, să ne îndeplinim obiectivele pentru sezonul în curs.

Mergem în Turcia, pregătim campionatul, pregătim primul meci (n.red cu Dinamo) multă muncă, seriozitate și Doamne Ajută!", a declarat antrenorul Petrolului.

Omrani și Petrovic au plecat de la Petrolul

Billel Omrani, 30 de ani, este dat afară și de la Petrolul Ploiești! De-abia sosit în toamnă, ca jucător liber de contract după o experiență-fiasco la FCSB, francezul nu a făcut deplasarea cu „găzarii" în cantonamentul din Antalya.

Prahovenii au plecat azi spre Turcia, pentru un stagiu de pregătire centralizat, dar jucătorul crescut la Olympique Marseille, campion în România cu CFR Cluj, nu s-a numărat printre fotbaliștii deplasați în cantonament. Aceasta chiar dacă Petrolul caută asiduu un atacant, fiind în discuții cu mai multe vârfuri.

Ploieștenii s-au mai despărțit și de un alt atacant, Zoran Petrovic, n-au fost deloc mulțumiți de cum s-au descurcat cei doi în stagiunea de toamnă.

În plus, Omrani a fost adus la recomandarea lui Marian Copilu, finanțatorul clubului, iar francezul nu a impresionat deloc în tricoul galben-albaștrilor. La început, a venit cu multe kilograme în plus, i-a fost greu să se adapteze, n-a dat randament, astfel că Pîrvu a renunțat la el.

34de minute a jucat, în medie, Omrani la Petrolul, în cele 7 meciuri adunate, fără să aibă gol sau pasă decisivă

Billel Omrani a fost slab și la FCSB

„La plecări, Omrani este afară din lotul nostru în această perioadă. Avem reziliat cu Petrovic, iar Justiniano e cu probleme medicale. Așteptăm veniri. Vom aduce în compatimentul ofensiv în perioada următoare", a spus Pîrvu la plecare.

Omrani a câștigat 5 campionate și 2 Supercupe la CFR Cluj, în schimb n-a dat randament deloc nici la FCSB, nici la Petrolul. La formația lui Gigi Becali, patron care a insistat și el, la rândul său, pentru transferul francezului, fotbalistul a adunat 2 goluri și 2 assist-uri în 22 de meciuri.

47de goluri și 42 de assist-uri a adunat Omrani pentru CFR Cluj în 209 meciuri

Citește și alte știri:

Au bătut palma pentru 350 de milioane de euro » Principalul acționar al lui Dinamo, implicat direct

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Reacția lui Zeljko Kopic despre primul transfer al lui Dinamo: „Un mare profesionist”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează